Război în toată regula între FCSB şi FC Argeş! Dică e noua ţintă a suporterilor piteşteni. Fanii au scos la lumină o poză din trecutul antrenorului: "Nicule, nu ajuţi deloc tinerii"

16 nov 2018 9117 afişări Liga 1
Război în toată regula între FCSB şi FC Argeş! Dică e noua ţintă a suporterilor piteşteni. Fanii au scos la lumină o poză din trecutul antrenorului: "Nicule, nu ajuţi deloc tinerii"

Fanii celor de la FC Argeş au publicat pe reţelele de socializare un nou comunicat ”tăios” cu privire la venirea celor de la FCSB la Piteşti, oraşul în care vicecampioana urmează să-şi dispute partidele de pe teren propriu, după închiderea Arenei Naţionale.

De data aceasta, cel vizat este Nicolae Dică. Piteştenii au reamintit de o declaraţie de dragoste a antrenorului celor de la FCSB faţă de clubul unde şi-a început cariera de jucător:Steaua... este doar clubul unde joc acum. Eu voi rămâne pentru totdeauna vultur alb-violet şi voi încerca să zbor spre culmi având sufletul vopsit în aceste două culori. FC Argeş va rămâne singurul club pe care îl voi iubi cu adevărat”, ar fi spus tehnicianul FCSB-ului în 2004.

Acum, la 14 ani distanţă de la acest moment, suporterii celor de la FC Argeş îl acuză pe Dică de ”infidelitate”, dar şi de faptul că nu va ajuta Piteştiul cu aducerea echipei sale în oraşul natal:

”În imagine sunt două afirmaţii care acum par fanteziste, dar citite în 2004 erau un motiv de mândrie pentru fanii argeşeni. Între timp lucrurile s-au schimbat. Nicu a performat în carieră, a promovat echipa Piteştiului în Liga a 2-a şi a plecat la Bucureşti să devină mare antrenor, înţelegând că la FC Argeş e greu să mai crească din moment ce echipa nu avea drept de promovare.

Ce nu ai înţeles tu, Nicule, e că după ce echipa a devenit FC Argeş, noi, suporterii, am venit lângă echipă, realizând că mirajul FC Argeş nu mai este doar o promisiune electorală, iar din acel moment echipa a redevenit un brand al Piteştiului şi echipa fanion a argeşenilor. Vrem să înţelegi ceva. Nu ajuţi nici Piteştiul, nici FC Argeş, prin aducerea echipei FCSB în oraş. Nu ajuţi deloc tinerii care vor să devină vulturi alb-violeţi. Nu ne ajută cu nimic meciurile astea în drumul spre promovare. Nu ne ajută nici chiria, că nu se duce la club. Nu ne ajută că ne muţi meciurile în timpul săptămânii ca să jucaţi voi duminica în nocturnă.

Această mutare te ajută doar pe tine, că ştii ca la Piteşti nu o să te mai conteste lumea. Îţi dăm un sfat. Dacă vrei să ajuţi Piteştiul şi FC Argeş, implică-te şi căută finanţatori. Fă lobby pentru FC Argeş la televiziunile unde te duci. NU NE PUNE PIEDICI! NU NE ADUCE ACASĂ O ECHIPĂ CARE NU REPREZINTĂ ORAŞUL! NU STRICA MUNCA PE CARE O DEPUNEM CU GREU CA SĂ FACEM DIN NOU PITEŞTIUL ALB-VIOLET!

P.S.: Şi ştii pe cine nu ajuţi? Pe Marco, fiul tău, care creşte alături de o generaţie frumoasă de vulturaşi cu care ne mândrim. Campionii noştri. Pe ei îi ajută ca piteştenii să fie alături de FC Argeş, ca să simtă şi ei când vor debuta, ce ai simţit tu când un stadion întreg cânta pentru FC Argeş şi se urca pe gard la golurile tale”, a fost comunicatul suporterilor piteşteni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.