Răsturnare de situaţie la FCSB! Becali a făcut anunţul în urmă cu scurt timp. Schimbare de ultim moment

13 sep 2018 17801 afişări Comentează şi tu Liga 1
Răsturnare de situaţie la FCSB! Becali a făcut anunţul în urmă cu scurt timp. Schimbare de ultim moment

Finanţatorul FCSB şi-a călcat pe orgoliu şi a luat o decizie de care speră că se va ţine de cuvânt. Gigi Becali a anunţat că renunţă să mai anunţe echipa înainte de meciuri şi, de asemenea, a susţinut că nu-i va mai forţa în primul "11" pe jucătorii pe care speră să ia bani dintr-un eventual transfer. 

Becali a luat decizia de a se opri din a mai anunţa echipa de start a lui Nicolae Dică înainte de meciuri şi astfel dându-le şansa adversarilor să efectueze schimbări de ultim moment. Decizia a venit, conform omului de afaceri, la insistenţele oamenilor din jurul său: "Eu sunt un elev care învaţă. Am înţeles că nu e bine să mai spui echipa înainte. Şi MM mi-a spus. Toată lumea mi-a spus: 'Băi, eşti beat?!' Nu o mai spun echipa. Eu acum am obiectiv titlul, campionatul. La mine obiectivul e campioantul", a declarat Becali, al DigiSport. 

Deşi a renunţat să-l mai "saboteze" pe Dică înainte de meciurile importante din Liga 1 Betano, Becali a dezvăluit strategia la echipă de acum înainte: "Tinerii vor juca în funcţie de interesul comun. Adică ce înseamnă totul, tinerii... toţi. Nu putem să jucăm numai cu tineri, că nu avem proiect New FCSB. Dacă nu trebuie să joace tinerii, nu joacă. Dar dacă putem combina, avem nişte tineri asupra cărora am făcut selecţie. De la Viitorul i-am adus, am făcut selecţie. Am plătit milioane pe ei. Tinerii pot juca şi putem să luăm şi campionatul.

Stai să ne distanţăm după şase etape şi jucăm cu cei tineri. Până atunci, jucăm cu cei cu experienţă. Dar trebuie să joace şi tinerii. Coman e deja în formă. Cred că Dică va juca cu Coman", a adăugat finanţatorul FCSB pentru sursa citată. 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.