Răspunsul lui Dinamo la oferta făcută de Gigi Becali pentru Adam Nemec: "Nu putem să-l ţinem cu forţa!"

11 oct 2017 4921 afişări Liga 1
Răspunsul lui Dinamo la oferta făcută de Gigi Becali pentru Adam Nemec: "Nu putem să-l ţinem cu forţa!"

Vasile Miriuţă a lăsat de înţeles că Dinamo nu se va opune în cazul în care Adam Nemec decide că nu mai vrea să continue în Ştefan cel Mare. Gigi Becali a declarat că-l vrea din iarnă şi a anunţat că-i oferă un salariu lunar de 15.000 de euro.

Dinamo riscă un nou caz Gnohere. Adam Nemec mai are contract doar până în vară şi n-a semnat până acum prelungirea, deşi Miriuţă spune că oferta este foarte bună. Atacantul de 32 de ani are însă o propunere şi de la FCSB. Gigi Becali a anunţat că este dispus să-i plătească acum 500.000 de euro lui Dinamo sau 200.000 de euro în iarnă. Jucătorul ar urma să fie remunerat cu 15.000 de euro pe lună.

Miriuţă priveşte resemnat toată această situaţie: ”Nemec e sub contract, cât timp e jucătorul nostru trebuie să-şi facă datoria cât mai bine pentru club. A avut o perioada mai grea, dar se pregăteşte foarte bine. Nu putem ţine un jucător cu forţa. Patronul a discutat cu el, şi eu am vorbit cu el. Noi i-am făcut o ofertă bună de prelungire, dar nu putem să-l ţinem cu forţa”, a declarat Miriuţă la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo a scos în evidenţă şi calităţile internaţionalului slovac: ”E un pivot bun, un jucător foarte bun, ţine bine de minge, pasează bine, munceşte foarte, foarte mult. Nu are viteză, dar e normal pentru înălţimea lui”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.