Răspunsul ironic dat de Şumudică după ce Reghe a anunţat "desfiinţarea Astrei": "Dacă avem probleme, mai vindem un jucător la Steaua şi îi batem iar"

22 apr 2016 6811 afişări Liga 1
Răspunsul ironic dat de Şumudică după ce Reghe a anunţat "desfiinţarea Astrei": "Dacă avem probleme, mai vindem un jucător la Steaua şi îi batem iar"

"S-ar putea ca Astra să nu mai existe echipa din sezonul viitor", a anunţat astăzi Reghecampf, evident deranjat de ultimele afirmaţii făcute de tehnicianul giurgiuvenilor, iar răspunsul lui Marius Şumudică nu a întârziat.

Omul care a dus-o pe Astra pe primul loc în Liga 1 şi-a ironizat din nou rivalii din campionat şi a declarat că aceştia ar trebui să aibă informaţii de la DNA şi ANAF pentru a vorbit despre "telefoane ascultate" (legat de afirmaţiile lui Gigi Becali) sau desfiinţarea unei echipe din cauza problemelor financiare.

Şumudică le aminteşte steliştilor că au ajutat involuntar Astra în iarnă, când l-au cumpărat pe Gabriel Enache şi spune că va apela la aceeaşi "soluţie" (de a vinde un jucător Stelei), dacă formaţia sa va avea nevoie de bani pentru a-şi rezolva problemele. "Le vindem un jucător şi îi batem din nou", spune trufaş Sumudică.

"Dacă domnul Reghecampf a avut timp să vorbească despre asta înseamnă că suntem o echipă importantă şi sunt mândru de asta. Referitor la desfiinţarea echipei, cred că patronul ştie deja că avem telefoane ascultate. Deci au unul care lucrează pentru DNA şi dacă ştie că ne desfiinţăm au pe cineva şi pe filiera ANAF-ului. Cel mai important e să vadă forurile competente dacă putem primi licenţa"

Astăzi se plăteşte salariul pe februarie, primele sunt plătite. Eu sunt antrenor, nu sunt nici manager general, nu mă pricep la cifre foarte bine, ci doar la statisticile InStat. Ar fi bine să se uite şi el mai atent la ele, eu pe alea le citesc. Eu îmi fac treaba pe teren, nu putem fi acuzaţi de nimic. Ar trebui să nu mai vorbească despre noi.

Această echipă cu toate problemele pe care le are conduce campionatul cu o constanţă covârşitoare, de 27 de etape. Asta ar trebui să fie o problemă. Sunt cluburi cu banii la zi şi condiţii extraordinare şi nu pot atinge performanţele Astrei. Asta e mai grav. Dacă avem probleme, mai vindem un jucător la Steaua. Dacă trebuie să plătim taxele, mai vindem un jucător la Steaua şi iar supravieţuim şi iar îi batem. Eu am luat pe cine am luat, am plătit şi jucătorii şi i-am şi bătut. E şi un război psihologic. Să fie mai explicit domnul Reghecampf, am citit şi eu mesajul cu Moş Crăciun
", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.