Răspunsul Craiovei la oferta lui Becali! Transferurile sunt acum în impas. Suma cerută pentru Ivan, Vătăjelu, Mateiu şi Bancu

12 ian 2016 10015 afişări Liga 1
Răspunsul Craiovei la oferta lui Becali! Transferurile sunt acum în impas. Suma cerută pentru Ivan, Vătăjelu, Mateiu şi Bancu

Negocierile dintre Steaua şi CSU Craiova pentru transferurile lui Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu şi Nicuşor Bancu au intrat în impas, cele două părţi nereuşind să ajungă la o înţelegere în cursul zilei de luni.

25% din bani ajung la alte cluburi, Steaua nu vrea să pluseze
Din informaţiile ProSport, Gigi Becali a oferit aproximativ 3 milioane de euro pentru cei patru jucători, însă reprezentanţii Craiovei nu au fost de acord. Motivul? Nu toţi banii oferiţi de Steaua ar intra în conturile clubului, deoarece în contractele celor patru sunt stipulate clauze conform cărora aproximativ 25% din banii încasaţi în cazul unui eventual transfer ar ajunge la cluburile de care au aparţinut înainte de a semna cu Craiova.

Sporting Piteşti (Andrei Ivan), FC Olt Slatina (Nicuşor Bancu), Metalul Reşiţa (Bogdan Vătăjelu) şi FC Braşov (Alexandru Mateiu) ar urma să încaseze bani în urma acestei mutări, iar CSU Craiova îşi doreşte ca o suma mai mare să rămână în propriile conturi. Astfel, oltenii au revenit cu o contraofertă pentru Becali: 4 milioane de euro pentru cei patru jucători sau 3,6 milioane de euro, cu condiţia ca Steaua să achite în plus şi sumele care ar trebui să ajungă la cele patru cluburi.

Răspunsul Stelei a fost unul ferm, Becali anunţându-i pe oficialii olteni că nu e dispus să pluseze la oferta iniţială.

Negociază şi în Turcia?

Ivan, Bancu, Mateiu şi Vătăjelu au plecat astăzi în cantonament cu CSU Craiova, în Turcia, acolo unde se află şi lotul Stelei. Astfel, discuţiile ar putea fi reluate în zilele următoare, în Antalya.

Vor să-şi asigure bugetul până în 2017
Transferul celor patru jucători la Steaua ar asigura în mare măsură bugetul lui CSU Craiova pânâ la finalul sezonului viitor, clubul oltean bazându-se şi pe banii proveniţi din vânzarea drepturilor TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.