"Rapidul nu se uită în propria ogradă! Dintre toate candidatele la titlu, are un joc care nu impresionează deloc"

12 sep 2011 2247 afişări Liga 1
"Rapidul nu se uită în propria ogradă! Dintre toate candidatele la titlu, are un joc care nu impresionează deloc" "Rapidul nu se uită în propria ogradă! Dintre toate candidatele la titlu, are un joc care nu impresionează"

Marcel Popescu nu este de acord că la meciul dintre Rapid şi FC Braşov a fost viciere de rezultat. Conducătorul ardelenilor crede că echipa antrenată de Răzvan Lucescu are un joc care nu impresionează deloc.

"Atacul lui Madeira este de 75% roşu şi 25% galben. Am auzit că se plâng de viciere de rezultat pe Rada. Pot fi de acord cu asta când vine vorba de penalty-ul acordat Rapidului. Se face mult tam-tam din cauza arbitrajului, Rapidul nu se uită în propria ogradă. Dintre toate candidatele la titlu, Rapidul are un joc care nu impresionează deloc", a spus Marcel Popescu la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.