Rapidiştii se tem de regulament înaintea barajului cu Chiajna: "Noi nu jucăm pe vorbe"

8 iul 2013 5968 afişări Liga 1
Rapidiştii se tem de regulament înaintea barajului cu Chiajna: "Noi nu jucăm pe vorbe"

Nicolae Cristescu i-a convins pe Nicolae Grigore, Ştefan Grigorie, Cristi Oros şi Octavian Abrudan (foto, în alb) să joace în meciul de baraj

Giuleştenii au început pregătirea luni la ProRapid, iar la antrenamente au participat doar doi jucători cu experienţă, Emil Dică şi Ionuţ Voicu. Ştefan Mardare şi Wallace da Silva sunt accidentaţi şi au şanse minime să joace în meciul de baraj cu Concordia. Ovidiu Herea a denunţat contractul unilateral şi a semnat cu FC Sion din Elveţia şi nu vrea să mai revină în Liga I. De asemenea, Nicolae Grigore, Cristi Oros şi Ştefan Grigorie nu s-au prezentat la antrenamente şi vor să facă la fel ca Herea. Cei trei, alături de Octavian Abrudan, care a fost însă la antrenament, au fost convinşi de Nicolae Cristescu să joace în baraj, după care vor fi lăsaţi să plece liberi de contract.

După ce regulament se joacă?
Oficialii FRF au hotărât disputarea barajului, dar nu au precizat în scris după ce regulament se va juca. În ROAF există un singur articol care face referire la o astfel de situaţie, însă priveşte promovarea din Liga a IV-a în Liga a III-a. Conform acestuia, în baraj pot fi folosiţi doar jucătorii legitimaţi sau transferaţi cu cel puţin şase etape înainte de terminarea returului. Mircea Sandu a declarat sâmbătă că echipele pot folosi orice jucător, transferat până la ora jocului. “Noi vrem să ştim care sunt regulile, pentru a nu fi contestaţi“, a declarat un oficial rapidist. Giuleştenii ar prefera regula din ROAF, pentru că ilfovenii au pierdut câţiva jucători importanţi.

Rapid a învins sâmbătă pe Avicola Tărtăşeşti din Liga a IV-a cu 11-1, iar meci au fost prezenţi peste 500 de fani
Rapid ar fi vrut să-i aducă pentru baraj pe Săpunaru şi pe Daniel Niculae, dar au renunţat din cauza formalităţilor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.