Rapidiştii s-au frecat la ochi când au văzut asta! Cea mai mare "SURPRIZĂ" în 2013! Cu cine s-a trezit Rada la primul antrenament:

10 ian 2013 16629 afişări Liga 1
Rapidiştii s-au frecat la ochi când au văzut asta! Cea mai mare "SURPRIZĂ" în 2013! Cu cine s-a trezit Rada la primul antrenament:

Lotul Rapidului a reluat astăzi pregătirile pentru retur, la prima "strigare" prezentându-se majoritatea jucătorilor din lot.

Plecările lui Renan, Ilijoski, Burcă sau Milisavljevic au fost "compensate" prin chemarea mai multor jucători de la echipa secundă, printre aceştia numărându-se Nicolae (cel mai tânăr jucător din lot - 16 ani), Dăescu, Matei, Alexandru sau Martin.

Supriza Rui Duarte
Probabil cea mai surprinzătoare apariţie la prima şedinţă de antrenament din 2013 este cea a portughezului Rui Duarte. În mod ironic, aceasta este prima dată când fundaşul de bandă se prezintă la timp la reunirea echipei. Cel mai probabil Rui Duarte se va despărţi de Rapid în această iarnă.

Lista cu jucători prezenţi la primul antrenament

Portari: Pecanha, Drăghia, Albuţ, M. Alexandru;

Fundaşi: Rui Duarte, Abrudan,  Oros, I. Voicu, N. Vasile, Wallace, C. Păun;

Mijlocaşi: N. Grigore, Codrea, A. Matei, Al. Coman, Teixeira, Fl. Călin, Herea, Al. Ioniţă II, Ştefan Grigorie, Roman, Adrian Grigore;

Atacanţi: Pancu, Goga, Ciolacu, M. Martin, Al. Ioniţă I;

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, întrunită miercuri, a amânat pentru vineri pronunţarea în cazul memoriilor depuse de nouă jucători ai echipei Rapid care solicită plata restanţelor salariale şi rezilierea contractelor cu gruparea giuleşteană aflată în procedură de insolvenţă din 7 decembrie.

Fotbaliştii Daniel Oros, Ovidiu Burcă, Ionuţ Voicu şi Alexandru Ioniţă au cerut doar plata salariilor restante, în timp ce Rui Duarte, Ovidiu Herea, Mihai Roman, Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore au solicitat şi încetarea raporturilor contractuale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.