Rădoi, fără echipă! Steaua are şanse minime să ia pe cineva de la Astra. Şumudică: "Negocierile sunt sistate. E foarte greu să mai ajungă vreun jucător al meu acolo"

5 iun 2015 2710 afişări Liga 1
Rădoi, fără echipă! Steaua are şanse minime să ia pe cineva de la Astra. Şumudică: "Negocierile sunt sistate. E foarte greu să mai ajungă vreun jucător al meu acolo"

Steaua are probleme să îşi întărească lotul, Becali putând fi pus în faţa unei situaţii similare cu cea de anul trecut, când Gâlcă a fost nevoit să lupte pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor cu o formaţie slabă din punct de vedere calitativ, dar şi cantitativ.

Patronul din Ghencea pare a nu învăţa nimic din greşelile trecutului şi, deşi pe banca tehnică va fi instalat Mirel Rădoi, finul său, Steaua nu pare a beneficia de un lot suficient de puternic pentru a-şi atinge obiectivele europene. Cu toate că miza e uriaşă - aproape 20 de milioane de euro -, roş-albaştrii nu par a fi dispuşi să investească în jucători, în ciuda pierderii lui Arlauskis, Latovlevici, Prepeliţă, Bourceanu şi Rusescu.

Astfel, în ultima perioadă s-a scris intens că formaţia campioană încearcă să-i transfere la pachet de la Astra pe Silviu Lung Jr, Budescu, De Amorim şi Alibec. În privinţa primilor doi, lucrurile s-au clarificat rapid, Becali nefiind dispus să plătească suma cerută de oficialii giurgiuveni, însă se părea că De Amorim şi Alibec sunt ca şi acontaţi, negocieriile fiind în stadiul final. Între timp, acestea s-au sistat, garantează tehnicianul Marius Şumudică, care a dezvăluit că în acest moment sunt şanse minime ca vreunul din elevii săi să îmbrace stagiunea viitoare tricoul Stelei.

"În momentul de faţă, e un refuz al domnului Niculae de a da vreun jucător la Steaua. Patronul Astrei e nemulţumit de ofertă, iar domnul Becali nu dă mai mult, iar astfel s-au sistat negocierile. În acest moment, e foarte greu ca vreun jucător de la Astra să ajungă la Steaua", a spus Şumudică, într-un interviu acordat DigiSport.

La finalul sezonului, tehnicianul îşi exprima rezervele în legătură cu rămânerea la Giurgiu, în condiţiile în care echipa părea condamnată. Cu patronul aflat în puşcărie şi cu datorii mari faţă de jucători, era greu ca Astra să mai aibă pretenţii la vârf. Totuşi, lucrurile par a să fi intrat pe făgaşul normal, Şumudică vorbind acum chiar de titlu.

"Factorul financiar a fost una din condiţiile puse de mine pentru a continua pe banca Astrei. Problema e, în general, rezolvată. Mai trebuie plătit un salariu săptămâna viitoare pentru a ajunge la zi. Mai am nevoie de 6-7 jucători. Vom avea 4 competiţii şi trebuie să avem un grup bun din punct de vedere numeric. La noi nu se primesc bani, ci foi. Vom primi drepturile financare când se va face plata de la televiziuni. S-au făcut nişte creanţe şi noi am declarat că suntem de acord să primim banii când vor intra banii - jucătorii vor primi în jur de două salarii. Astra ar putea să fie una din candidatele la titlu şi să pună probleme Stelei, dacă nu va avea probleme financiare şi dacă nu vor pleca mulţi jucători. Dacă jucătorii vor rămâne şi vor fi plătiţi la timp, va fi una dintre candidatele la titlu în sezonul viitor. Trebuie să păstrăm actualul lot şi să îl întărim cu 5-6 transferuri pe care le-am trimis deja conducerii", a mai spus tehnicianul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.