Rada a făcut să dispară milioanele care îl separă de Lippi! Rapid a învins echipa antrenorului care a câştigat Cupa Mondială cu Italia în 2006

30 ian 2013 1900 afişări Liga 1
Rada a făcut să dispară milioanele care îl separă de Lippi! Rapid a învins echipa antrenorului care a câştigat Cupa Mondială cu Italia în 2006

Golul giuleştenilor a fost marcat de Ciolacu, una dintre tinerele speranţe ale vişiniilor

Cu Pancu, Grigorie, Grigore sau Oros printre titulari, Rapidul lui Marian Rada (foto) a început sigur meciul şi, chiar dacă Lippi şi-a trimis pe teren toate vedetele, în frunte cu Lucas Barrios, campioana Chinei, Guangzhou, nu a reuşit să ţină decât pe alocuri ritmul cu giuleştenii, aşa că au început să apeleze la durităţi. Pancu a ieşit accidentat, cu o contuzie puternică la muşchi, Roman la fel, dar puştiul Vasile, mezinul lotului la cei 17 ani ai săi, i-a răzbunat pe mai marii săi colegi şi l-a “curentat” serios pe Muriqui. Roşu direct, dar degeaba, pentru că Rapid a continuat să conducă jocul.

Pe final, Ciolacu a dat lovitura, după ce a fost deschis inspirat de Fane Grigore, plasând elegant, la colţul scurt, pe lângă portar: 1-0. La final, Rada era la fel de amărât ca pe tot parcursul cantonamentului spaniol, semn că nici o victorie în faţa mareului Lippi nu are efect revigorant. Antrenorul ştie că o victorie într-un amical, fie el cu o echipă plină de vedete, nu salvează Rapid în Liga I.

„Vreau să mă las”
Pe de altă parte, Vladimir Bozovic este dispus să-şi rezileze contractul pe care îl mai are cu Rapid pentru a putea pleca liber din Giuleşti, dar nu găseşte înţelegere. Acesta a declarat că renunţă şi la 72.000 euro pe care îi are de primit, iar dacă nu va reuşi să rezolve această problemă, este posibil să se lase de fotbal. „Sunt dispus să renunţ la contract, dar şi la 72.000 euro. Dacă nu se rezolvă, este posibil să mă las de fotbal”, a declarat fundaşul.

RAPID - GUANGZHOU EVERGRANDE 1-0 (Ciolacu ’66)
 
Rapid: Pecanha - Voicu, Oros, Abrudan, Vasile - Dica, Grigorie, Grigore - Pancu, Ciolacu, Roman  

Au mai intrat: Wallace, M. Martin, Al. Coman, Dăescu, A. Matei

Eliminat: Vasile ’36

Antrenor: Marian Rada


10 milioane de dolari este salariul anual al lui Marcello Lippi la Guangzhou

0,035 milioane de euro este salariul anual al lui Marian Rada la Rapid

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.