Pus pe liber de Viitorul, unul dintre jucătorii aduşi de Hagi să întărească echipa pentru cupele europene a semnat cu alt club din Liga 1. "Am avut amintiri frumoase de aici"

1 sep 2017 23221 afişări Liga 1
Pus pe liber de Viitorul, unul dintre jucătorii aduşi de Hagi să întărească echipa pentru cupele europene a semnat cu alt club din Liga 1. "Am avut amintiri frumoase de aici"

Andrei Dumitraş, fostul jucător al echipelor Ceahlăul, Steaua, CS U Craiova şi Viitorul, a semnat, astăzi, pe doi ani cu FC Botoşani.

Născut la Pomârla, în Botoşani, Andrei Dumitraş nu a jucat până acum niciun minut pentru echipa reprezentativă a judeţului din care se trage, deşi a mai fost dorit de către oficialii clubului.

La finalul sezonului trecut, Dumitraş a negociat cu FC Botoşani şi a fost foarte aproape de a semna contractul, dar, între timp, a apărut oferta de la Viitorul şi a ales să meargă la echipa lui Hagi, care urma să joace în cupele europene. A jucat puţin, Viitorul a părăsit repede competiţiile continentale, iar "Regele" a decis să renunţe la jucătorii experimentaţi.

Andrei Dumitraş a primit o nouă ofertă de la FC Botoşani, iar de această dată a semnat imediat contractul şi s-a prezentat la antrenamente. El a fost dorit insistent de antrenorul Costel Enache. Cei doi au mai lucrat la Ceahlăul, unde Andrei Dumitraş era căpitanul echipei.

“Este un sentiment plăcut. Tot timpul am avut amintiri frumoase de aici. Acum am şansa să joc acasă şi sper să o fac cât mai bine. Îmi doresc să mă antrenez cât mai bine, să reintru în formă, au o echipă foarte bună, un grup unit şi sper să-i ajut cât de mult pot. Mă bucur să lucrez din nou cu Costel Enache. Cât a fost el antrenor la Ceahlăul, echipa a avut rezultate bune şi eu am avut rezultate bune. Sper să nu dezamăgesc şi să fac o figură frumoasă. Am semnat pe doi ani, dar sper să fie mai mulţi”, a spus Andrei Dumitraş.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.