Punctul în care nu a crezut nimeni: Steaua – Dinamo 1-1. Fundașul Grigore a înscris cu o „scăriță” din penalty. Keșeru a egalat. Atmosfera a fost incendiară

Punctul în care nu a crezut nimeni: Steaua - Dinamo 1-1. Fundașul Grigore a înscris cu o
  • Publicat:
  • Actualizat:

 

  • STEAUADINAMO la episodul 154 în total, 130 în Liga I. Egalitate perfectă. 54 de victorii Steaua, 46 de rezultate de egalitate și 54 de victorii roș-albii
  • Steaua era favorită la pariuri, cote între 1.40 și 1.50, în timp ce victoria lui Dinamo era cotată între 6.40 și 9.00

Dinamoviștii nu-și imaginau că pot scoate puncte din Ghencea. Steliștii nu-și închipuiau că pot pierde în fața rivalei. A ieșit o remiză bună pentru „câini”, după un joc neașteptat de bun al oamenilor lui Stoican.

 „În derby nu mai contează nici locul în clasament, nici forma de moment, nimic”. Până sâmbătă seară, dinamoviștii își făceau curaj invocând un clișeu. Nici că aveau altceva de care să se agațe înaintea „celui mai dezechilibrat Steaua – Dinamo din istorie”, așa cum îl prefața și Mircea Lucescu.
Și clișeul a luat fața statisticii. Pentru că Dinamo nu a vrut să facă mai mult decât știe sau poate. Iar Steaua, cu o superioritate venită din reflex, nu a fost capabilă, decât rareori în 45 de minute, să înțeleagă că nu există termeni de comparație între eterna rivală și eterna prietenă Chiajna.
Boubacar și Șerban au ținut cu dinții de mijlocul terenului. Aici a stat, de fapt, puterea echipei lui Stoican. Cu fiecare minge recuperată de senegalez, dinamoviștii au prins curaj. Iar Boubacar, inestetic cum e, le-a arătat alor săi că se poate. Dinamo a trecut de la echipa dominată din start în cea care impune ritmul, așa cum s-a întâmplat pe finalul primei părți. Și steliștii n-au înțeles de ce.
Chiar dacă adversarii n-au avut pretenția să țină mingea – probabil nici n-ar fi putut – oamenii lui Reghecampf n-au avut idei. Benzile cu Popa și Tănase au adus prea puțin pericol, iar experimentul cu Alex Chipciu pe post de „fals nouă” pare să meargă, deocamdată, doar împotriva echipelor cu un „fals unsprezece”. Singurele momente în care Steaua și-a arătat calitatea au venit de la Sânmărtean. Unicul stelist care pară să iasă din tiparul „jucător muncitor și excelent pregătit fizic”. Un șut de la marginea careului scos greu de Bălgrădean și o pasă ideală pentru Popa au fost plusurile jucătorului care împlinește 34 de ani peste câteva zile. Cea mai mare ocazie stelistă a fost însă a lui Tănase, care a profitat de confuzia din careul dinamovist și a trimis în bară.

„Falsul nouă” trece în bandă, Dinamo marchează
Când realizează că ideile sale n-au finalitate pe teren, Reghecampf se gândește că poate revoluționa fotbalul Românesc și cu alte ocazii. Așa s-a întâmplat și aseară, când, după pauză i-a scos pe Varela și pe Popa și i-a introdus pe Prepeliță și pe Piovaccari. Mesajul de pe bancă a fost simplu: „Ne întoarcem la ce știm”. Ai lui aveau însă mari probleme: Tătărușanu l-a faultat în careu pe Țucudean, iar mâna lui Tudor arăta punctul de la 11 metri. Și acum încerci să intri în mintea portarului stelist. Dacă ai avea în față un mingicar din centrul apărării, ce ai face? Probabil că ai lua în calcul toate variantele posibile, mai puțin cea pe care Grigore a avut curajul s-o pună în practică. „Scăriță”, emoții, o mână a lui Tătărușanu și arbitrul validează golul „câinilor”. „Panenka” în derby, adică o revanșă așteptată demult de Grigore, cel care poate să umple caiete cu greșelile sale din întâlnirile cu Steaua.
Steaua a încercat să revină repede. Ca și când golul lui Dinamo n-ar fi fost decât acel ceva menit să o scoată din letargie. Keșeru a șutat de la marginea careului, Bălgrădean a respins în față și Piovaccari a făcut ce știe el mai bine. Și oprește-l pe italian dacă poți. Urcat pe gard, aproape în peluză alături de ultrași, atacantul a acceptat cu greu că era în ofsaid. În final, mingea a rămas la steliști. Tot plictisiți, tot fără idei. Dinamoviștii mulțumuiți să-și apere avantajul au contat doar pe contre. Cu un minut înainte de final, Chipciu a rupt ritmul. A încurcat doi adversari și i-a pasat lui Keșeru la marginea careului. Vârful plasat excelent între Filip și Asanovic a avut timp să preia și să tragă impecabil la poartă pentru o egalare pe care nu mulți steliști o așteptau.

CLICK AICI PENTRU LIVE TEXT DE LA STEAUA – DINAMO


UPDATE 22:58 Tudor fluieră finalul meciului. Se termină 1-1

UPDATE 22:54 Publicul de pe „Ghencea” exultă. Marchează Keșeru! Primul său gol la Steaua vine tocmai într-o partidă atât de importantă precum cea cu Dinamo

UPDATE 22:50 Grigore e epuizat și e schimbat. I-a dat banderola lui Bălgrădean. În locul lui Grigore a intrat Asanovic.

UPDATE 22:43 Thomas intră în mlocul lui Țucudean. A luat „galben” ușor după ce tot el a fost faultat de Szukala. Lui Tudor nu i-a plăcut că dinamovistul i-a cerut să-l avertizeze pe polonez!

UPDATE 22:34 Szukala și Piovaccari s-au dat cap în cap. Polonezul a avut probleme la față, la reluarea sezonului, dar a refuzat să joace cu mască.

UPDATE 22:29 Keșeru, care a intrat în locul lui Stanciu, înscrie, dar e ofsaid! Scorul rămâne 0-1. Suporterilor stelișiti nu le vine să creadă. Decizia e însă corectă. Crainicul anunță asistența. 23.247 de spectatori

UPDATE 22:20 Țucudean e faultat în careu de către Tătărușanu. E penalty! A executat cu o „scăriță” căpitanul Grigore. E 0-1!

UPDATE 22:18 Mută și Stoican. Îl scoate pe Șerban și îl introduce pe Lazăr. Filip a primit cartonaș galben cu o fază înainte de această schimbare și e suspendat pentru meciul următor

UPDATE 22:10 A început repriza a doua. Au intrat Piovaccari și Prepeliță în locul lui Varela și Popa (foto, aici în duel cu Filip).

UPDATE 21:55 Pauză. Echipele au intrat la vestiar. La Digisport, Ion Crăciunescu a declarat că faza în care Matei a solicitat penalty e simplă. „Jucătorul a alunecat, arbitrul a procedat corect că n-a acordat lovitură de la 11 metri”, a spus fostul arbitru. Prepeliță și Piovaccari se încălzesc în pauză.

UPDATE 21:43 Matei a cerut penalty într-un duel cu Szukala. Tudor nu a acordat nimic

UPDATE 21:33 La Peluza Sud au loc incidente. Membrii galeriei steliste se bat între ei . Tănase a trimis în bară!

UPDATE 21:10 Incredibil! Bălgrădean acuză o întindere după ce a luat primul contact cu mingea. Naumovski s-a dezechipat. E gata să intre. Bălgrădean a cerut să mai rămână în poartă. 

UPDATE 21:03 Meciul întârzie să înceapă din cauza torțelor și petardelor aruncate de galerii. Până la urmă, după 6 minute, Tudor a fluierat startul. Suporterii roș-albi au un nou mesaj: „Ce au făcut câinii din Ștefan cel Mare / Nu o să faceți voi nici cu aprobare”

UPDATE 20:55 Cei de la Peluza Nord au afișat un mesaj referitor la coregrafia de anul trecut etalată de dinamoviști. „Bine ați venit în iad/ locul unde îngerii cad”. De asemenea, a mai fost afișat un mesaj către rivali: „Din 95 doctori în fenomen/ astăzi vă eutanasiem”

UPDATE 20:36 Finanțatorul dinamoviștilor, Ionuț Negoiță a venit la stadion alături de președintele Anghelache. Primul a spus că se teme de un arbitraj ostil. Marius Alexe a venit și el la meci. E însoțit de Ionel Dănciulescu.

UPDATE 20:33 Galeria dinamovistă a afișat mai multe mesaje: „Mă uit la mine când am ales în urmă/ Și înțeleg minunea că m-a ferit de turmă”. „Tu ți-ai ales atât de prost echipa/ Așa că taci, asumă-ți toată clica!”

UPDATE 20:26 Jucătorii steliști au ieșit la încălzire. Stadionul e plin în proproție de 90%

UPDATE 20:19 Dinamoviștii au ieșit la încălzire, spectatorii steliști fluieră copios. Din tribună se aruncă petarde. În semn de protest pentru că le-au fost confiscate materialele pirotehnice, suporterii steliști de la Peluza Nord protestează, toți stau jos, într-o liniște deplină.

UPDATE 20:08 Duel al celor două galerii rivale. Steliștii au afișat bannerul: „Luptați din suflet pentru culori”. În replică, dinamoviștii eu etalat mesajul: „Trup și suflet pentru culori/Doar cu bani de la conducători”.

UPDATE 19:53 Simona Halep a sosit la stadion. Ea va da lovitura de începere a partidei, fiind invitată de către steliști. „Am emoții! Nu am mai făcut așa ceva în viața mea. Le țin pumnii steliștilor”, a spus ea.

UPDATE 19:35 ProSport a intuit bine echipele de start ale celor două echipe:

STEAUA: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii (cpt.), Sânmărtean – Adi Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Rezerve: Niță, Kapetanos, Prepeliță, Pârvulescu, Piovaccari, Keșeru, Răduț

DINAMO: Bălgrădean – Rus, Grigore (cpt.), Thicot, Filip – Șerban, Boubacar – Matei, Elton, Rotariu – Țucudean. Antrenor: Flavius Stoican

Rezerve:  Naumovski, C. Munteanu, Joel Thomas, Bărboianu, Asanovic, Grecu, V. Lazăr

Arbitru: Alexandru Tudor. Asistenți: Aurel Onița și Vasile Marinescu. Arbitri adiționali: Marcel Bârsan și Florin Miron

UPDATE 19:21 Cele două echipe au ieșit să inspecteze gazonul. Dinamoviștii au venit primii și au primit o porție serioasă de înjurături. Jucătorii lui Stoican au mers la propria galerie pentru a înjura Steaua. Țucudean a fost cel mai înfocat.

UPDATE 19:05 Autocarul care transportă echipa Dinamo a ajuns la stadion.

UPDATE 18:53 Galeria dinamovistă a pătruns în complex. „Câinii” sunt controlați înainte de a pătrunde în peluză. Încep să intre pe arenă, în fluierăturile steliștilor.

UPDATE 18:38 S-au deschis porțile stadionului. Se fac controale „la sânge”. Un fan stelist a venit tocmai de la Hunedoara și a impresionat lumea de stadion cu Dacia sa originală.

UPDATE 18:26 Jandarmii controlează tribuna a II-a, acolo unde fanii Stelei au stat la antrenamentul de vineri seara. Vor să vadă dacă steliștii au ascuns petarde, torțe și fumigene. 

UPDATE 18:10 Jandarmii împart lalele spectatoarelor care intră pe stadionul din Ghencea

UPDATE 18:00 Galeria lui Dinamo e la pasajul Lujerului. Aproximativ 1500 de fani ai echipei roș-albe vin spre stadionul Steaua

UPDATE 17:42 Veste proastă pentru galeriile celor două echipe. Observatorul meciului și Jandarmeria nu vor permite spectacolul pirotehnic pe care îl pregătiseră suporterii ambelor formații. Jandarmii au confiscat cutiile cu „artificii” ale fanilor steliști pentru motivul că nu sunt traduse în limba română instrucțiunile de folosire.

UPDATE 17:30 La casele de bilete din fața stadionului se mai găsesc 2000 de tichete, în toate zonele arenei, mai puțin la peluza sud.

UPDATE 17:25 Marius Lăcătuș, fostul nr. 7 de legendă al roș-albaștrilor, a spus: „Steaua are șanse mari de a reedita acel 5-0 din 1998. Este o mare diferență de valoare între cele două echipe iar asta se va vedea pe teren. Dinamoviștii vor simți pe pielea lor ce înseamnă un meci în Ghencea”. 

ECHIPELE PROBABILE ȘI VALOAREA LOR:

UPDATE 16:58 Unui fan dinamovist, care călătorește cu galeria „roș-albilor” spre stadionul din Ghencea, i s-a făcut rău. A fost chemată salvarea 

UPDATE 16:40 Unui suporter stelist i-a explodat o petardă în mână în timpul spectacolului pirotehnic, care a avut loc la antrenamentul Stelei de vineri seara, informează www.digisport.ro. Se pare că fanul și-a pierdut două degete în urma acestui incident. 

UPDATE 16:28 Ioan Andone, fost antrenor și jucător la Dinamo a prefațat întâlnirea din această seară. „Steaua e dată favorită de toată lumea, după cele trei meciuri din acest an. Dinamo a evoluat bine în meciurile de pregătire, avea un joc bun, cu rezultate peste așteptări. A venit accidentul cu Viitorul, când s-au învolburat apele și acum nu mai au încredere în ei. E rândul jucătorilor să demonstreze că meciul cu Viitorul a fost un accident și că vor face față onorabil în acest derby și se vor bate de la egal la egal cu Steaua. Nu trebuie să se gândească că vor pierde. Steaua joacă bine, l-a transferat pe Sânmărtean, a crescut calitatea atacului. Se poate întâmpla orice în meciul acesta, nu cred că va câștiga ușor Steaua”, a spus el pentru Dolce Sport.

UPDATE 16:15  Aproximativ 700 de suporteri dinamoviști s-au strâns în fața stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare și au plecat spre stația de metrou Semănătoarea. Fanii echipei antrenate de Stoican erau însoțiți de foarte mulți jandarmi. 

UPDATE 15:30 Ultrașii dinamoviști anunță că au reușit să strângă 2.000 de bilete pentru meciul din această seară din Ghencea, astfel că roș-albii vor umple sectorul destinat fanilor oaspeți. Dinamoviștii care vor face deplasarea în Ghencea urmează să se întâlnească la Semănătoarea, acolo de unde se va pleca pe jos spre stadionul din Ghencea.

 

Autocarul echipei Dinamo se va întâlni la un moment dat cu  suporterii „câinilor” pe traseu, iar împreună vom merge spre stadion, conform celor de la pchdinamo.ro.


UPDATE 15:10 Jandarmeria Capitalei anunță că fanii care și-au luat bilete pentru derby-ul dintre Steaua și Dinamo din această seară vor putea să intre pe stadion începând cu ora 18:30.

„Porțile se deschid la 18:30. Recomandăm suporterilor să vină începâd cu aceată oră pentru că se va face un control riguros tuturor fanilor care vor intra pe stadion. Aceștia nu trebuie să aibă la ei materiale pirotehnice sau alte lucruri care pot pune în pericol integritatea celor prezenți la meci.” a spus Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, la Digi Sport


Înfruntarea cu numărul 130 din campionat găsește cele două echipe cu obiective total diferite. Steliștii sunt în lupta pentru un nou titlu, în plin fuleu spre câștigarea trofeului cu numărul 25, în timp ce „câinii” au un singur cuvânt în foaia de parcurs din Liga 1: reconstrucția. Diferența de valoare dintre cele două echipe în acest moment a făcut, aproape ca niciodată, ca zilele premergătoare derby-ului să nu aducă declarații războinice din partea celor două părți. Dacă dinamoviștii sunt sub influența ultimului rezultat (1-2 cu Viitorul), la Steaua se încearcă o mobilizare aproape forțată a fotbaliștilor înaintea unui derby mai dezechilibrat ca niciodată.

Reghecampf: „Un meci special, dar tot trei puncte aduce”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a mărturisit la conferința de presă ce a precedat partida că încearcă să își motiveze elevii și să îi facă să depășească discuțiile privitoare la statutul de favorită al echipei roș-albastre. „Ne dorim să câștigăm partida, sper să reușim acest lucru. Cred că ambele echipe își vor dori să facă spectacol și să câștige cele trei puncte. Nu avem nicio problemă cu jucătorii, toți sunt apți și vom încerca să aliniem cea mai bună echipă. Este important să continuăm ce am început și după meciul cu Dinamo. Le transmit jucătorilor că este un meci cu o încărcătură specială, dar tot trei puncte sunt puse în joc. O să vedeți pe teren ce se va întâmpla. Eu vă spun și acum că, dacă ne uităm în clasament, dacă ne uităm pe ceea ce am realizat în ultimul an, putem fi favoriți pe hârtie„, a spus antrenorul Stelei. 

Stoican: „Steaua va avea probleme împotriva noastră”

Dinamo va începe meciul cu un singur „vârf” în primul „11”, iar acela va fi Țucudean, spre deosebire de partida cu Viitorul, când lângă „Țucu” a evoluat Bilinski. Într-un sistem 4-3-3, Flavius Stoican va utiliza trei mijlocași la „închidere”. Posibil, Boubacar, Elton și Ionuț Șerban. În strategia inițială a antrenorului dinamovist, ca titular, figura și Cătălin Munteanu. „Cap de Zmeu” însă se confruntă cu probleme medicale la genunchi, la fel ca Vali Lazăr. Cei doi au reintrat în programul de pregătire, dar tot acuză dureri. Se încearcă recuperarea lor pentru a putea fi folosiți măcare jumătate de oră, în derby. „Sunt convins că Steaua va avea probleme în obținerea victoriei pe teren propriu împotriva noastră„, a spus Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo.

Derby-ul se joacă cu casa închisă. Steliștii pregătesc un spectacol pirotehnic

Rețeta financiară de pe urma meciului Steaua – Dinamo aduce gazdelor aproximativ 200.000 de euro, bani obținuți de pe urma vânzării de bilete. Meciul se va juca cu casa închisă, motiv pentru care antrenorii ambelor echipe speră să aibă parte de o atmosferă frumoasă. „Nici nu ne-am gândit și sunt convins că nu o să fie incidente. Am văzut declarația lui Iorgulescu că o să-i lase pe oamenii din tribune să facă spectacol. Sunt convins că noi chiar dacă suntem mai puțini ca număr de spectatori, o să fim auziți mai tare„, a spus Flavius Stoican. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a anunțat deja faptul că galeria Stelei va pune la punct un spectacol pirotehnic la partidă. „Mihai Stoica este mult mai aproape de galerie, știe ceea ce pregătesc ei la meciurile cu Dinamo, este cu adevărat o atmosferă incendiară, dar pentru mine și pentru noi cele trei puncte sunt importante„, a spus și Reghecampf.

Steaua, favorită clară la pariuri. Cote până la 9.00 pentru o victorie a lui Dinamo

Steaua – Dinamo este o adevărată provocare atât pentru casele de pariuri, cât și pentru pariori. Dacă victoria Stelei are cote între 1.40 și 1.50, cotele pentru victoria oaspeților variază între 6.40 la bet-at-home și 9.00 la bet365. Sportinbet oferă pentru scor corect 2-1, adică același rezultat înregistrat între cele două echipe în partida tur, cota 8.50, în timp ce Unibet oferă cota 2.60 pentru ca Steaua, echipa favorită, să marcheze în ambele reprize.

 

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…