Prunea, dat afară de la Astra!

10 aug 2011 5611 afişări Comentează şi tu Liga 1
Prunea, dat afară de la Astra! Prunea, dat afară de la Astra!

După demiterea lui Tibor Selymes şi a staff-ului tehnic alechipei, patronul Astrei, Ioan Niculae a trecut la punerea înpractică a "restructurărilor" administrative pe care le-a anunţat -anume reducere cu 25% a personalului administrativ.

Victime: managerul sportiv Florin Prunea şi referentul, directorulde marketing, Liubliana Nedelcu, cărora li s-au întocmit decizii de"eliberare" din funcţii. Cei doi au "ratat" astfel momentul de ademisiona "de onoare", odată cu Selymes şi se văd "executaţi" acum,patronul echipei fiind nemulţumit de activitatea la club, înultimul timp, din punct de vedere fotbalistic şi nu numai, listasancţiunilor fiind posibil să nu se oprească aici.

"Florin Prunea dădea informaţii la ziar si l-am datafară. Mi-a zis că a pus să se dea informaţii la ziar pentru cănu-i convine varianta Marius Şumudică. Dacă plătea el antrenorul,putea alege el" a spus Ioan Niculae, la Gsp TV.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.