Problemele lui Rus încep abia acum! Anunţul clar al conducerii pentru fotbalistul care i-a pus viaţa în pericol lui Mihăilă

3 nov 2018 14695 afişări Liga 1
Problemele lui Rus încep abia acum! Anunţul clar al conducerii pentru fotbalistul care i-a pus viaţa în pericol lui Mihăilă Dragos Pascaneanu / MEDIAFAX FOTO

Laurenţiu Rus a devenit ţinta a numeroase atacuri din partea oamenilor de fotbal şi a suporterilor după intrarea violentă asupra lui Mihăilă, în meciul disputat vineri seară, în Copou. Nu doar suporterii olteni, ci şi cei ai Iaşiului cer pe reţelele de socializare excluderea din lot a lui Rus pentru gestul care i-a pus în pericol viaţa tânărului fotbalist al Craiovei.

Conducerea clubului ieşean a anunţat prin vocea directorului general Horia Sabo că Laurenţiu Rus va plăti pentru gestul său, iar măsura ar putea fi, în ultimă instanţă, excluderea fundaşului din lot. 

”Gestul lui Rus este reprobabil. Este în dezacord cu ceea ce cred eu despre fotbal, despre sport. Sigur, vor fi luate măsuri împotriva lui. Consecinţele le-am văzut. Vreau mai întâi să vorbesc cu mai multe persoane care se pricep la fotbal, care cunosc foarte bine fenomenul, pentru a-mi da seama dacă a existat intenţie sau nu. Dacă a existat intenţie, atunci va plăti pe măsură. Dar chiar dacă nu a fost intenţie, măsuri oricum vom lua”, a declarat Horia Sabo.

În plus, clubul ieşean a postat pe site-ul oficial un comunicat prin care anunţă că este dispus să susţină financiar recuperarea post-traumatică a fotbalistului Craiovei.

”Clubul de fotbal CSM Politehnica Iaşi îşi exprimă regretul faţă de incidentul petrecut în minutul 10 al întâlnirii Politehnica Iaşi - CS Universitatea Craiova, care a dus la accidentarea jucătorului Valentin Mihai Mihăilă.

Clubul de fotbal CSM Politehnica Iaşi îşi exprimă regretul faţă de incidentul petrecut în minutul 10 al întâlnirii Politehnica Iaşi - CS Universitatea Craiova, care a dus la accidentarea jucătorului Valentin Mihai Mihăilă. 

Dincolo de rivalitatea din teren, fotbalul este totuşi un sport şi considerăm că asemenea acţiuni nu-şi au locul  într-o dispută sportivă. De acest lucru este conştient şi jucătorul echipei noastre, Laurenţiu Rus, autorul atacului care a dus la accidentarea adversarului său, care a petrecut noaptea trecută la spitalul în care se făceau investigaţiile medicale asupra jucătorului craiovean.

De asemenea doctorul formaţiei noastre, Andrei Tohăneanu, a fost prezent la Spitalul de Urgenţe pentru a fi aproape de jucătorul accidentat. Pe această cale conducerea clubului nostru îşi manifestă disponibilitatea de susţinere financiară în vederea activităţii de recuperare post traumatică a jucărorului Mihăilă”, se precizează în comunicatul semnat de directorul general Horia Sabo.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.