Probleme mari pentru FCSB: trei jucători s-au operat şi vor lipsi în total 10 luni

12 iun 2019 4303 afişări Liga 1
Probleme mari pentru FCSB: trei jucători s-au operat şi vor lipsi în total 10 luni

FCSB a anunţat oficial în ce stare se află Harlem Gnohere, Marko Momcilovic şi Alexandru Stan, toţi trei cu grave probleme medicale.

Conform unui comunicat emis de club, francezul va lipsa aproape două luni, iar fundaşii câte patru: "FCSB anunţă că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior şi o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) şi entezopatie a muşchilor adductori de aceeaşi parte, a fost supus unei intervenţii chirurgicale specifice marţi, 11 iunie 2019.

Operaţia a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni.

În altă ordine de idei, situaţia celorlalţi jucători accidentaţi este următoarea:

MARKO MOMCILOVIC - a fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 şi operat în data de 8 mai 2019. Perioada estimată de recuperare este de 3-4 luni de la momentul intervenţiei.

ALEXANDRU STAN - a fost diagnosticat cu leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept şi condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă. A fost operat pe 12 martie 2019, iar perioada estimată de recuperare este de 4 luni", se arată în comunicatul emis de FCSB.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.