Prinde rugină!! Oţelul - Chiajna 0-0

2 aug 2011 9650 afişări Liga 1
Prinde rugină!! Oţelul - Chiajna 0-0 LIVE TEXT Oţelul - Chiajna 0-0 9 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8555123/4/alex2147.jpg

Campioana şi mai slab cotatul său oaspete au abordat partidadupă câte o înfrângere la scor identic, fiind despărţite doar "laadevăr". În plus, formaţia de la malul Dunării a fost nevoită săalinieze la start un prim "11" ştirb, fără "săgeţile" Antal şiPunosevac. Chiar şi aşa, Oţelul n-a reuşit să le demonstrezepropriilor suporteri că rezultatul din etapa trecută a fost doar unnefericit accident şi a terminat cu un 0-0 frustrant meciul cuChiajna.

CLICK AICIPENTRU COMENTARIUL LIVE TEXT!

Cel puţin nu în prima repriză. Poate doar imnul LigiiCampionilor auzit la staţie în drumul jucătorilor de la vestiarespre teren să mai fi reamintit de ceea ce o aşteaptă pe proaspătacampioană. Altfel, Oţelul n-a dat impresia că vacanţa s-a sfârşitde ceva vreme. Gazdele au construit anevoios, iar cei de la Chiajnas-au apărat, fireşte, în zonă, fără nicio cât de timidă intenţie depresing. Doar Perendija (33) şi Buş (42) au reuşit să dea pulspartidei. Cam atât şi cam puţin. O jumătate de meci, în carefotbalul a fost amanetat.

Şifotbalul?..
După pauză, gălăţenii s-au avântat spre careul oaspeţilor, însădoar Dorinel Munteanu de pe marginea terenului a arătat mai degrabăca o tornadă...

inofensivă. În rest, aceeaşi partitură, acelaşi efect. Oţelul alovit ca un boxer într-un sac de pâslă, iar Concordia a acceptatfără panică ofensiva unei echipe fără busolă şi cu un mecanism îndoi timpi. Nici măcar Pena, introdus relativ târziu, nu a maireuşit să fie jucătorul crucial. Şi nici măcar Ibeh, care a avutsingura imensă ocazie de gol a partidei, când a reluat cu capul dinzece metri puţin pe lângă. Un meci sec, în care spectacolul a rămaspentru gălăţeni doar o amintire din trecutul sezon. Aşa cum tind sărămână şi victoriile. De Champions League ne e şi frică săvorbim.

Gazonnou, dar la fel de prost
Oţelul era recunoscută ca una dintre echipele cu cel mai prostgazon din Liga I. După ce au câştigat campionatul, şefiimoldovenilor au încercat să rezolve problema şi au comandat ungazon nou, din Olanda. Din păcate, nu l-au mai lăsat două săptămânipentru a creşte şi s-a stricat. Cu Chiajna au fost porţiuni carearătau bine, dar şi zone ce aminteau de terenul vechi.

Treischimbări faţă de Petrolul
Dorinel Munteanu a efectuat nu mai puţin de trei schimbări înmeciul cu Chiajna, faţă de partida cu Petrolul din prima etapă.Prima a fost făcută pe considerente tactice, Viglianti fiindpreferat în locul lui Ibeh, care a dezamăgit total, iar următoareledouă din cauza suspendărilor. Liviu Antal şi Punosevac au fostînlocuiţi cu Frunză (la primul meci de la revenire) şiParaschiv.

Dorinel, cel maifairplay antrenor
Înaintea partidei cu Concordia Chiajna, gălăţenii au mai fostpremiaţi o dată în plus. Astfel, după ce au câştigat campionatul şiSupercupa României, a fost rândul antrenorului Dorinel Munteanu săprimească oficial aprecieri. Astfel, colericul tehnician almoldovenilor a primit din partea Ligii Profesioniste de FotbalTrofeul fairplay pentru sezonul 2010-2011.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.