Prima reacţie a lui Grig după ce a plecat de la Galaţi: "Mă sfărâmau!" Ce mesaj are pentru suporteri

25 feb 2013 14597 afişări Liga 1
Prima reacţie a lui Grig după ce a plecat de la Galaţi: "Mă sfărâmau!" Ce mesaj are pentru suporteri

Aşa cum ProSport a anunţat încă de joi, Petre Grigoraş nu a mai semnat contractul cu Oţelul Galaţi, după ce nu a primit garanţia că va putea construi o echipă puternică. Antrenorul a urmărit meciul cu Petrolul (scor 0-1) din tribună, iar după terminarea partidei a plecat de la echipă. Odată cu Grigoraş au părăsit echipa şi secunzii Marian Dinu şi Moţei. Antrenorul a explicat motivele pentru care a ales să plece de la Galaţi.

"Am fost prins într-un război care nu este al meu, dacă nu mă dădeam din cale, mă sfărâmau. Când am venit, vorbisem cu cineva (n.r. - Marius Stan) dar acea persoană nu mai are nicio putere în club. Cu domnul Adamescu nu am vorbit decât acum 2-3 zile prima dată. Unul n-are putere de decizie, pe celălalt nu-l cunosc. Nu am ce să fac în această situaţie, nu sunt genul de om care să mă dau de o parte sau cealaltă a baricadei. Am stat o lună pe cheltuiala mea, tot sperând că se rezolvă. Nici nu vă imaginaţi cât de dezamăgit am plecat. În acest moment cel mai mult îmi doresc ca suporterii să înţeleagă în ce situaţia am fost pus, m-ar durea enorm să fie supăraţi pe mine, să creadă că am plecat ca un laş. Nu a contat că am pierdut meciul de aseară, cu acest lot nu îmi era frică, am fi avut cu siguranţă rezultate foarte bune", a declarat Petre Grigoraş.

Totodată, antrenorul a lăsat uşa deschisă pentru o eventuală revenire: "Dacă se rezolvă problemele de la club, eu sunt în ţară, vin şi pe jos înapoi".
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.