Poziţia lui Narcis Răducan în cazul unei reveniri a lui Mihai Stoica la FCSB!

24 aug 2019 7674 afişări Liga 1
Poziţia lui Narcis Răducan în cazul unei reveniri a lui Mihai Stoica la FCSB!

Noul director sportiv al lui FCSB, Narcis Răducan, a oferit o primă reacţie în privinţa unei reveniri a lui Mihai Stoica la FCSB. De asemenea, Gigi Becali a lăsat o uşă deschisă pentru fostul oficial, în cazul în care acesta din urmă şi-ar dorit să revină la vicecampioana României. 

MM Stoica a anunţat că doreşte să ia o pauză şi a făcut un pas în spate de la FCSB. Postul de director sportiv a fost ocupat de Narcis Răducan, deşi Becali anunţase că în locul lui Mihai Stoica nu va veni nimeni. 

Totuşi, o posibilă revenire a lui MM Stoica nu ar însemna neapărat o plecare a lui Narcis Răducan din club. Directorul sportiv al FCSB susţine că în club este suficient loc pentru amândoi: „Nu am nicio problemă dacă revine Mihai Stoica la echipă. Am mai lucrat cu el. Sunt birouri multe la club. Dacă patronul decide asta, nu am nicio problemă.

Rolul meu este consultativ. Însă nu doar propun jucători. Sunt consultat zilnic despre situaţia echipei. Îmi fac meseria de director sportiv. Este o meserie foarte frumoasă. Nu am nicio problemă să ofer expertiza mea patronului în ceea ce priveşte activitatea. Decizia finală e a dânsului. Ştiam asta de la început, dinainte să vin", a declarat Răducan pentru DigiSport. 

Mihai Stoica şi Narcis Răducan au mai colaborat la Unirea Urziceni, echipa care a furnizat una dintre cele mai mari surprize din fotbalul românesc. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.