Povestea uimitoare a puştiului alungat de la Steaua din cauză că Lăcă nu-i ştia vârsta: "Îi zicea lui Gigi că am 25, nu 21"

8 apr 2011 53981 afişări Liga 1
Povestea uimitoare a puştiului alungat de la Steaua din cauză că Lăcă nu-i ştia vârsta: "Îi zicea lui Gigi că am 25, nu 21" Alungat la Steaua, cel mai bun de la Astra! Cum au pierdut "roş-albaştrii" un jucător talentat: "Lăcă îi spunea lui Gigi că am 25 de ani, eu aveam 21"

Sorin Strătilă a plecat din Ghencea pentru că Lăcătuş îi spunealui Becali că e prea bătrân să fie promovat. Fostul mijlocaş alroş-albaştrilor ne-a mărturisit că Valeriu Argăseală şi Lăcătuş aufost cei care l-au determinat în urmă cu doi ani să părăseascăechipa din Ghencea.

Sorin, ce înseamnă pentru tine un joc contraStelei?
Ştiu unde vrei să baţi, dar îţi spun încă de la început că totul atrecut. Poate până la urmă a fost mai bine pentru mine ca eu să nurămân în curtea Stelei.

Cine nu te-a dorit în Ghencea?
Nu e niciun secret. E vorba de Lăcătuş. Am auzit că pe la un meci,la Steaua II , unde era prezent şi Gigi Becali, atunci când îlîntreba pe Lăcătuş de mine, nea Marius îi spunea că eu am 25 de anişi sunt bătrân să mai confirm.

Şi care era realitatea?
Păi, uitaţi-vă în buletinul meu! Eu pe atunci aveam 21 de ani. Nuştiu de unde le scotea 'nea Marius pe astea.

Revenind la jocul contra Stelei, cum îlvezi?
În primul rând sunt sigur că va fi un meci tare, chiar vă pot spunecă simt că va fi o partidă pe cinste.

O poate încurca Astra pe Steaua după ce a făcut la felşi cu Timişoara?
Sunt sigur de asta. Nu uitaţi că Astra nu a mai pierdut de şaptemeciuri. Mai mult, eu cred că putem chiar câştiga contraStelei.

Pe ce te bazezi?
În primul rând, mă bazez pe unitatea grupului. Apoi, dar nu înultimul rând, mă bazez pe antrenorul nostru, Tibi Selymes. Nea Tibine-a adus la echipă forţa, dârzenia şi mentalitatea dânsului dingeneraţia de aur. Pot spune că mi-a influenţat mult în binecariera.


"Ştiu că îl voi avea adversar pe Latovlevici. Va fiun duel interesant, ne-am mai întâlnit şi a demonstrat că e unadversar redutabil", Sorin Strătilă, mijlocaşAstra

"Jocul Stelei s-a îmbunătăţit de când a venit Cîrţu.Acum Steaua e mult mai organizată pe faza de apărare şi maipericuloasă în atac", Sorin Strătilă, mijlocaşAstra


Alungat de la Steaua, cel mai bun la Astra! Cum au pierdut"roş-albaştrii" un talent:** 'Lăcă îi zicea lui Gigi că am 25 deani, nu 21'

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.