Porumboiu: "Sunt trei jucători care conduc greva". Antal, Cordoş şi Straton au cerut Comisiei de Licenţiere ca FC Vaslui să nu primească licenţă. Ce datorii are clubul faţă de ei

10 apr 2014 8035 afişări Liga 1
Porumboiu: "Sunt trei jucători care conduc greva". Antal, Cordoş şi Straton au cerut Comisiei de Licenţiere ca FC Vaslui să nu primească licenţă. Ce datorii are clubul faţă de ei

"Există un jucător care şi-a luat banii în avans pe doi ani, dar asta pe vremea când eram eu la club, ştiam ce se întâmplă. Nu îi dau numele, dar acum n-a mai dat un gol în tot returul şi să vii să spui că refuzi să joci... e incredibil. Sunt trei jucători acolo care conduc greva. Când a venit la Vaslui, Straton avea salariu 500 de euro, acum are 9000 şi face greve. E valabil şi pentru Cordoş. Pe mine mă şochează că unii jucători care prind foarte rar astfel de meciuri, precum cel cu Steaua, se gândesc să nu se prezinte. Sunt şi jucători care au un caracter frumos la Vaslui, dar ca peste tot, există şi zona asta întunecată. Mă îndoiesc că îi va mai plăti cineva dacă iau asemenea măsuri", a spus Porumboiu, joi după-amiază, întrebat despre subiectul zilei, mai precis refuzul jucătorilor FC Vaslui de a se prezenta la meciul cu Steaua. 

Supărat că jucătorii şi-au cerut drepturile

În prima parte a declaraţiei, Adrian Porumboiu a făcut referire la Liviu Antal. Jucătorul Vasluiului are, însă, în acest moment, cea mai mare restanţă salarială, ce însumează aproape şapte luni. De altfel, 135.000 de euro sunt banii pe care clubul moldovean ar fi trebuit să-i vireze până la 31 decembrie, anul trecut, iar la această sumă se adaugă şi cele trei luni din 2014.

ProSport a aflat că jucătorii de care Porumboiu este nemulţumit sunt cei care, la începutul lunii aprilie, au depus memoriu la LPF pentru a-şi primi drepturile şi, totodată, au solicitat Comisiei de Licenţiere ca Vaslui să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

Concret, Antal, Cordoş şi Straton au de primit 132.000 euro, 34.400 euro, respectiv 55.000 euro, restanţe de până la data de 31 decembrie 2013. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.