Porumboiu îl aştepta înapoi "în mâini", dar nu vrea să mai audă de Vaslui: "Un coşmar, am suferit mult în România. După trei zile patronul zicea că nu mai avem şanse la podium!"

2 feb 2013 9207 afişări Liga 1
Porumboiu îl aştepta înapoi "în mâini", dar nu vrea să mai audă de Vaslui: "Un coşmar, am suferit mult în România. După trei zile patronul zicea că nu mai avem şanse la podium!" Porumboiu îl aştepta înapoi "în mâini", dar el consideră perioada Vaslui un "coşmar": "Am suferit mult în România. După trei zile patronul zicea că nu avem cum să terminăm pe podium"

Cedric Tyus, secundul lui Lopez Caro, nu uită şi nu iartă. Spaniolul a acordat un amplu interviu în presa din Spania, în care şi-a prezentat periplul prin ţările mai puţin dezvoltate din punct de vedere fotbalistic. România a avut un loc aparte în această expunere.

"Fantoma" lui Lopez Caro îl urmăreşte încă pe Adrian Porumboiu. Venit în România cu un CV impecabil - antrenase pe Real Madrid -, tehnicianul spaniol nu a găsit formula de comunicare cu patronul moldav şi a trebuit să se recunoască înfrânt.

Pentru a scăpa de iberic şi de staff-ul acestuia, finanţatorul Vasluiului a plătit 800.000 de euro, dar doar după ce aceştia l-au ameninţat cu TAS-ul (la orizont se afla şi o posibilă nouă interdicţie de transferuri).

Cedric Tyus a fost mâna dreaptă a lui Lopez Caro, pe care l-a urmat pretutindeni din postura de secund (acum cei doi se află la cârma naţionalei Arabiei Saudite), dar nu uită "tratamentul" la care a fost supus în Liga 1.

"Am suferit mult în România. Mai mult la nivel personal decât sportiv. Aventura din Liga 1 s-a terminat rapid şi rău! În plus, românii mi-au spus că licenţa mea nu este bună, că nu o recunosc. Federaţia Spaniolă le-a trimis confirmarea valabilităţii, dar asta nu a schimbat situaţia. N-am mai păţit aşa ceva, a fost un coşmar. Am semnat un contract pe trei ani cu obiectiv intrarea in cupele europene in primul sezon si apoi in urmatoarele doua sa ne batem la titlu. Noi eram dintr-un orasel mic si trebuia sa ne batem cu legende precum Steaua, Rapid, Dinamo si CFR Cluj. Dupa trei zile, presedintele sustinea ca e imposibil sa terminam in primele patru fiind la mijlocul clasamentului, desi eram la doar patru-cinci puncte de locul patru", a spus pentru futbolbalear.es.

"Dacă i-aş spune acum să vină înapoi la Vaslui, el şi tot staff-ul lui s-ar întoarce în mâini"
Adrian Porumboiu, la scurt timp după demiterea spaniolilor

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.