Poli Iaşi a decis unde va juca meciurile de pe teren propriu din Liga 1, cât propriul stadion intră în proces de modernizare

2 sep 2019 4258 afişări Liga 1
Poli Iaşi a decis unde va juca meciurile de pe teren propriu din Liga 1, cât propriul stadion intră în proces de modernizare

Deşi la un moment dat Vasluiul şi Piatra Neamţ păreau favorite să găzduiască meciurile Politehnicii Iaşi în următoarele trei luni, în cele din urmă oficialii din Copou au fost nevoiţi să apeleze la o a treia variantă - Botoşani, considerată iniţial de ”avarie”. Şi asta pentru că arenele din Vaslui şi Piatra Neamţ necesită ajustări într-un timp scurt la partea de infrastructură pentru a putea găzdui meciuri de primă ligă, în timp ce stadionul din Botoşani întruneşte toate condiţiile cerute de LPF.

Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că în proporţie de 90 la sută echipa ieşeană va juca la Botoşani, gruparea din judeţul vecin urmând să dea un răspuns oficial în cursul zilei de marţi.

”Am depus o adresă la Primăria din Botoşani şi o alta la clubul FC Botoşani. În cursul zilei de marţi vom primi un răspuns. Dar, eu zic că în proporţie de 90 la sută vom juca la Botoşani. Am vorbit cu domnul Valeriu Iftime şi dânsul este de acord. Nu cred că vor fi probleme. Vreau să-i mulţumesc şi domnului primar de la Botoşani, dar şi domnului Iftime pentru faptul că au răspuns afirmativ solicitării noastre şi sunt de acord să ne găzduiasă. Stadionul de la Botoşani este peste cel de la Vaslui sau de la Piatra Neamţ din toate punctele de vedere, atât ca gazon, cât şi ca infrastructură”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Ieşenii vor juca la Botoşani următoarele patru meciuri de pe teren propriu, cu Hermannstadt, Sepsi, FC Botoşani şi CFR Cluj, în această perioadă suprafaţa de joc din Copou urmând să fie înlocuită cu un gazon nou.

Vlad Danale, împrumutat până în vară la Aerostar Bacău

Poli Iaşi nu plusează doar la capitolul ”sosiri”, ci şi la ”plecări”. După sosirile lui Şerban de la FCSB şi Onea de la Afumaţi, ieşenii l-au cedat pe mijlocaşul Under 21 Vlad Danale la divizionara a treia Aerostar Bacău, sub formă de împrumut pentru un an.

”Astăzi am făcut documentele, Vlad Danale va juca sub formă de împrumut la Aerostar. Cel mai bine pentru Vlad este să joace, de aceea a acceptat oferta primită de a merge la Bacău, în Liga a 3-a”, a completat preşedintele Ambrosie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.