Plânge fotbalul! Gaz Metan - Steaua 0-0

8 mai 2011 20965 afişări Comentează şi tu Liga 1
Plânge fotbalul! Gaz Metan - Steaua 0-0 LIVE TEXT Gaz Metan - Steaua 0-0! Pauză 26 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8246667/6/alex3389.jpg

La 25 de ani plus o zi distanţă de momentul Sevilla, Steaua aterminat la egalitate, 0-0, decisivul cu Mediaş şi tremură pentruun loc în Europa de la anul. Iar Oli este primul antrenor din acestsezon al Stelei, al şaselea la număr, care nu debutează cuvictorie.

Ora de start, 21.45, şi revenirea lui Oli au răspândit în eter omireasma de praf de stele, emanată de competiţia continentalăsupremă unde, cândva, acest "Prinţ al deşertului" a lăsat trupa dinGhencea. Însă a fost doar o impresie. Sau o iluzie. Pentru căpartida a întârziat cu cinci minute şi, în primul rand, Oli facedoar o escală înainte de a recuceri Golful. E doar o Fată Morganapentru o Stea care a ajuns în realitate să lupte la acelaşi nivelcu Gaz Metan. Altădată un adversar căruia îi tremurau genunchii lasenzaţia de roş-albastru.

Ieri, nişte sportivi cu tricouri "blau-grana" s-au chinuit cumva săavanseze cu mingea în preajma careului advers. Mai luptători, maienergici, mai combinativi, medieşenii au ţinut balonul, au fost maiconcreţi şi au fost cei ale căror faze de atac s-au încheiat cuşuturi la poartă. Chiar şi aşa, Pârvulescu (23), Eric (26) sauHoban (35) nu izbutit să-şi cadreze încercările de la distanţă.Steaua a punctat doar prin aparenţe tactice. Bănel cu Onofraş auschimbat periodic flancurile în timpul partidei. Însă nici vorbă dederută pentru Pustai. Chiar şi noul modul 4-1-4-1 adus de Oli nu afost o nebuloasă pentru proful de mate. Pe acelaşi calapod cuadversarii, medieşenii au punctat mai mult la capitolul asistenţă.8500 de fani au umplut cocheta arenă. Nici vorbă de galerieoaspete. Steliştii din provincie şi-au găsit loc prin tribune.Extrem de ciudată senzaţia. Isteria ce se declanşa la apariţiaStelei e istorie. În teren, două trupe de valori apropiate s-auostenit zadarnic să creeze. O combinaţie de efect, un asalt cumingea la picior? Nimic. Eric a tras în Tătăruşanu din 5 metri(75). Atât! Steaua o găsiţi filele de istorie. Gazul? Poate înEuropa la anul?


GazMetan:Pleşca - Buzean, Trtovac, Akaki, Zaharia - Todea, Hoban - A.Munteanu, Eric De Oliveira, Pârvulescu - Bawab
Rezerve: Vîtcă - Roman, Miclea, Bratu, Dudiţă, Lazăr, Bozeşan

Steaua:Tătăruşanu - Emeghara, Gardoş,Iliev, Latovlevici - Bănel Nicoliţă, Răduţ, Brandan, Tănase -Bilaşco, Onofraş
Rezerve Steaua: Stanca - Burdujan, Martinovic, Dică, Bicfalvi,Maicon, Marinescu

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL MINUT CUMINUT

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.