Piţurcă, dat oficial afară de la Craiova! Cum justifică Mititelu rezilierea contractului

11 feb 2011 15 afişări Liga 1
Piţurcă, dat oficial afară de la Craiova! Cum justifică Mititelu rezilierea contractului Piţi, dat afară

Clubul va anunţa oficial luni motivele pentru care fostulmanager a fost demis din funcţie

După o lună de suspendare, clubul Universitatea Craiova a luat odecizie în ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă. Acestuia i s-adesfăcut contractul de muncă pentru abateri de la disciplinamuncii.
Pentru a fi siguri că vor câştiga litigiul cu Victor Piţurcă,oficialii Ştiinţei au urmat în detaliu paşii prevăzuţi delegislaţia civilă, şi nu de cea sportivă, asta pentru că Piţurcă arfi semnat cu Universitatea un contract de manager, nu de antrenor.Conform unor surse din cadrul clubului, Consiliul de Administraţieal SC FC U Craiova SA a decis miercuri desfacerea disciplinară acontractului de muncă al lui Victor Piţurcă, pentru abateri de ladisciplina muncii. Decizia i-a fost deja comunicată acestuia, daranunţul public va fi făcut abia luni. "Decizia i-a fostcomunicată prin poştă, prin executor, dar e foarte greu, pentru cănu primeşte acte, nu stă de vorbă cu nimeni", a declaratAdrian Mititelu.

A vrutsă cadă la pace
Patronul Ştiinţei a avut o ultimă încercare de a ajunge la oînţelegere amiabilă cu Victor Piţurcă pentru stingerea litigiului.Mititelu i-a propus lui Piţurcă să îi restituie 1,2 milioane deeuro din cei 1,8 pe care îi solicită fostul manager şi să-icesioneze acestuia şi drepturile federative ale lui Bărboianu. Înschimb, Găman ar fi trebuit să revină la echipă, pentru a fi vândutla Dnepr. "Piţurcă a refuzat. Lucrurile sunt închise,răspunsul a fost fără echivoc", a spus Mititelu.

3luni a fost Victor Piţurcă managerul general alUniversităţii Craiova

Luni o să facem publică decizia în ceea ce-l priveşte pePiţurcă, aşa spune legea. Întâi o comunicăm părţii interesate şiapoi o vom face publică
Adrian Mititelu, patron Craiova

Ce ise impută lui Victor Piţurcă
1. Absenţe nemotivate între 10 decembrie şi 10 ianuarie
2. Încălcarea unor clauze de confidenţialitate prin apariţii laTV
3. Obstrucţionarea bunului mers al clubului
4. Neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu
5. Subminarea autorităţii conducerii şi jignirea superiorilorierarhici

Vindejucători ca să ia licenţa
Adrian Mititelu caută în această perioadă soluţii pentru a facerost de bani cu care să plătească datoriile la stat. Acesta adezvăluit că ia în calcul vânzarea de jucători. "O săîncerc să vând doi-trei jucători, dar să plece din vară. Nu vindemîn România, pentru că, la jucătorii la care fac referire, arînsemna să întărim un club din România", a recunoscutMititelu. Practic, orice jucător al Ştiinţei este de vânzare,inclusiv vedetele Mihai şi Florin Costea, Dănănae, Prepeliţă şiLung.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.