Piţi, finanţator la Craiova!

21 sep 2010 16 afişări Liga 1
Piţi, finanţator la Craiova! Piţi, finanţator la Craiova!

Victor Piţurcă nu este numai manager al clubului din Bănie. Decând a venit, şi se pare că şi până la finele turului, Piţi asigurăşi sprijin financiar echipei, venind cu bani de acasă.

Înainte de partida cu Rapid, fostul antrenor al Stelei le-a promisfotbaliştilor Universi­tăţii o primă de victorie în valoare de3.000 de euro de om. Banii nu proveneau însă din vistieria clubuluisau de la patronul Adrian Mititelu. Veneau chiar de la VictorPiţurcă. De la instalarea sa pe banca Craiovei şi până acum,antrenorul a acoperit financiar primele de joc şi salariilestaffului, având cu Adrian Mititelu înţelegerea de a-şi recuperabanii aduşi la club după ce patronul va face rost de bani. Pentru ao învinge pe Rapid în primul derby de care a avut parte în Bănie,Piţi a pus la bătaie aproximativ 40.000 de euro, dar, cum scorul afost 1-1, nu s-a despărţit de aceşti bani.

A cerutevidenţa datoriilor
Ieri, Piţurcă şi Mititelu s-au întâlnit pentru a stabili ultimeledetalii ale contractului dintre părţi, contract care urmează să fiesemnat în aceste zile. Pe lângă asta, Piţi i-a cerut lui Mititeluevidenţa datoriilor pe care Universitatea le are faţă de fotbaliştişi angajaţi până acum. Piţi îl va ajuta pe Mititelu să plăteascăaceste datorii, urmând ca banii să-i fie returnaţi prin dezlegărileunor jucători sau după ce patronul va încheia o anumită afacere cucare i-a garantat mana­gerului faptul că echipa nu va mai avea desufe­rit financiar începând din iarnă. Este vorba despre pachetulde acţiuni pe care Mititelu îl deţine la Fondul Proprietatea şi pecare se pregăteşte să-l vândă pentru câteva zeci de milioane.

"Piţurcă nu a semnat nimic. Doar s-a întâlnit şi s-aînţeles cu domnul Mititelu. Cred că va semna săptămânaasta", Silvian Cristescu, preşedinte Univ.Craiova

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.