Pintilii nu-l iartă pe Haţegan: "M-a eliminat sau m-a liniştit pe unde m-a prins, nu a fost roşu". Ce spune Hoban, implicat şi el direct, despre cea mai controversată fază a serii: "Dacă nu aveam apărătoare..."

18 mar 2018 9848 afişări Liga 1
Pintilii nu-l iartă pe Haţegan: "M-a eliminat sau m-a liniştit pe unde m-a prins, nu a fost roşu". Ce spune Hoban, implicat şi el direct, despre cea mai controversată fază a serii: "Dacă nu aveam apărătoare..."

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB l-a solicitat la maxim pe Ovidiu Haţegan, care a acordat un penalty, două cartonaşe roşii, plus alte nouă cartonaşe galbene. La finalul jocului, Ovidiu Hoban şi Mihai Pintilii au vorbit despre faza în urma căruia jucătorul oaspeţilor a fost trimis la vestiare.

Hoban: "Din punctul meu de vedere, e roşu! Dacă nu aveam apărătoare, era şi mai rău. Oricum, sunt foarte supărat că nu am câştigat în această seară şi asta e tot ce pot spune. Nu ştiu dacă e echitabil rezultatul. Având în vedere că am condus până în minutul 90, poate că nu e echitbail. Dar ăsta e fotbalul. Haţegan e om, poate greşi. Nu e treaba noastră să comentăm, noi trebuie să jucăm cât mai bine", la microfonul Digi Sport.

Pintilii: "Bine că am egalat! După aspectul jocului cred că meritam, pentru că am jucat bine în repriza a doua. Mă bucur că a marcat <<Bizonul>>. Eu zic că nu a fost eliminare la mine. Am văzut că nu mai ating mingea şi mi-am tras piciorul. Dar domnul Haţegan a vrut să echilibreze jocul. Pe unde m-a prins ori m-a eliminat, ori mi-a dar galben la primul fault ca să mă liniştească. Nici primul penalty nu a fost, aşa am zis toţi în vestiar. L-am întrebat şi pe Benzar, aşa a zis şi el. Haţegan va răspunde, dacă va răspunde", la microfonul Digi Sport.

Peteleu a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene, primul pentru un fault asupra lui Romario Benzar, iar al doilea pentru o intervenţie asupra lui Dennis Man. De partea cealaltă, Pintilii a văzut direct cartonaşul roşu după un duel cu Hoban. Mijocaşul FCSB-ului n-a avut o intrevenţie grosolană, dar Haţegan l-a trimis la vestiare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.