Pică vânzarea Rapidului? "Sunt diferenţe uriaşe în acte, au apărut foarte multe datorii. E incredibil!"

1 iul 2013 11636 afişări Liga 1
Pică vânzarea Rapidului? "Sunt diferenţe uriaşe în acte, au apărut foarte multe datorii. E incredibil!"

Programată a se face astăzi, tranzacţia privind vânzarea Rapidului ar putea pica! Nicolae Cristescu, omul care a negociat cu George Copos preluarea echipei din Giuleşti, a declarat că avocaţii care au redactat contractul au descoperit chestiuni neaşteptate.

"Avocaţii au redactat mare parte din contract, numai că au apărut nişte chestiuni cu totul şi cu totul noi, neaşteptate. Nu înţeleg jocul lui George Copos, eram foarte aproape de a bate palma. Am discutat o sumă pe care eram de acord să o preiau, dar tot mai apar alte sume. L-am sunat azi şi i-am spus să ne vedem la ora 17:00 cu avocaţii. Am aşteptat două săptămâni pentru nişte acte elementare...

Am găsit o grămadă de anomalii în actele pe care mi le-a pus la dispoziţie şi sunt nişte diferenţe neaşteptat de mari. Iniţial erau datorii curente de 3-400.000 de euro, dar reiese din actele lui că sunt datorii de 1.3 milioane de euro. Au apărut foarte multe datorii în plus şi litigii.

Noi am ajuns la o înţelegere, am fost de acord să-i plătim şi un credit luat în numele lui, de ce nu se ţine de cuvânt? Cum pot să semnez aşa ceva? La fiecare întâlnire trebuie să o luăm de la zero, pentru că apar alte sume. Nu se poate aşa ceva, e incredibil ce poate să facă.

Am îmbătrânit cu 10 ani de când negociez cu George Copos. Cum poţi să mai ai încredere într-un astfel de om? Am alergat zilele astea de am înebunit ca să scoatem acte.

Am auzit şi eu zvonuri, că tergiversează ca să afle dacă Rapidul rămâne în Liga 1, că nu vrea să mai vândă în cazul în care Rapidul rămâne, dar nu vreau să le cred"
, a spus Nicolae Cristescu la Dolce Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.