Photoshop level 9999 la FCSB! Departamentul de Marketing şi Comunicare "loveşte din nou": capul lui Dennis Man peste corpul lui Vlad Mihalcea

17 sep 2016 23131 afişări Liga 1
Photoshop level 9999 la FCSB! Departamentul de Marketing şi Comunicare "loveşte din nou": capul lui Dennis Man peste corpul lui Vlad Mihalcea

Faptul că vicecampioana României este una dintre cele cele mai slab reprezentate echipe din România la nivelul marketingului şi al comunicării nu mai este un secret. Suporterii FCSB nu au multe variante dacă vor să îşi achiziţioneze produse cu însemnele clubului, tricourile de joc cu stema actuală şi logo-ul sponsorului tehnic nu sunt disponibile spre vânzare, iar fanii din provincie nu au posibilitatea de a apela la magazine regionale ori la magazine mobile. Prezentările fotbaliştilor nou transferaţi au devenit şi ele motiv de ironie pentru rivali, în special din cauza decorului nepotrivit în care Valeriu Argăseală alege să fotografieze fotbaliştii.

Nici în online lucrurile nu stau mai bine. FCSB are probabil cel mai incomplet site dintre echipele din Liga 1 şi acest lucru se vede şi în prezentarea echipei. Recent, oficialii clubului au organizat o şedinţă foto pentru a schimba imaginile de pe site, însă puştiul Dennis Man nu a apucat să participe. După venirea lui, în loc să fie fotografiat pentru site, administratorii acestuia au ales să prelucreze în Photoshop fotografia unui alt puşti, Vlad Mihalcea, peste care au adăugat în mod neglijent o imagine prost decupată a feţei lui Dennis Man. Chiar dacă au avut grijă să elimine cu ajutorul programului de editare plasturele de pe mâna lui Mihalcea, ”opera” este evident nereuşită.

Toşca, lăsat să posteze un mesaj plin de greşeli pe Facebook

Lipsa unei strategii de comunicare este cât se poate de vizibilă şi în cazul apariţiilor în social media pe care le au jucătorii. Cei care nu şi-au încredinţat conturile unor companii specializate în aşa ceva au de suferit, aşa cum este exemplul recent dat de Alin Toşca. Fotbalistul, proaspăt căpitan al Stelei, a postat o replică pentru Ioan Andone pe contul său, iar textul este unul compus neglijent, cu greşeli şi nonsensuri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.