Petrecăreţii de la Dinamo au ajuns la UEFA! Mircea Lucescu putea să-i apere, dar a ales să-i "taxeze". Discursul tăios al lui "Il Luce"

2 nov 2017 9395 afişări Liga 1
Petrecăreţii de la Dinamo au ajuns la UEFA! Mircea Lucescu putea să-i apere, dar a ales să-i "taxeze". Discursul tăios al lui "Il Luce"

Scandalul provocat de Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Alin Dudea la Piatra Neamţ, înaintea meciului de Cupă a ajuns şi la UEFA. În cadrul unui discurs pe care l-a ţinut la Şcoala de Antrenori de la Nyon, Mircea Lucescu nu i-a iertat pe cei patru dinamovişti şi i-a oferit drept exemplu negativ.

Selecţionerul Turciei nu a putut trece peste escapada tinerilor jucători din lotul lui Vasile Miriuţă şi a pus scandalul creat în Moldova pe seama lipsei de educaţie şi de respect faţă de coechipieri: "Nedelcearu, Filip, Costache şi Dudea au ajuns studiu de caz la UEFA. Asta e lipsă totală de educaţie, e lipsă de respect. Dacă nu lucrezi la aceste detalii, n-o să ai niciodată jucători profesionişti la un alt nivel", a spus Lucescu, în faţa cursanţilor de la Şcoala de Antrenori, de la Nyon.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.