Pelici, antrenorul-rapsod! Citeşte povestea tehnicianului care a făcut egal cu Steaua şi l-a demis pe Selymeş

9 aug 2011 2284 afişări Liga 1
Pelici, antrenorul-rapsod! Citeşte povestea tehnicianului care a făcut egal cu Steaua şi l-a demis pe Selymeş Pelici, antrenorul-rapsod! Citeşte povestea tehnicianului care a făcut egal cu Steaua şi l-a demis pe Selymeş

Alexandru Pelici este omul care a reuşit să readucă Sibiul peprima scenă, şi nu numai, pentru că în primele două etape Voinţa aimpresionat, reuşind o remiză cu Steaua şi o victorie cu Astra. Înafara gazonului, Pelici are o poveste fascinantă.

Născut în Timişoara, tehnicianul şi-a descoperit de mic pasiuneapentru muzică şi a fost la un pas să urmeze o carieră în acestdomeniu. Fotbalul i-a schimbat însă planurile.

"Am crescut într-o familie de muzicieni. Mama mea a fostMariana Drăghicescu, una din cele mai mari cântăreţe de muzicăpopulară din Banat. De la ea am moştenit această pasiune. Am şiscos o piesă în memoria mamei mele, pentru că am promis acest lucrula moartea ei. Nu cred însă că voi mai scoate altele. Cu siguranţăînsă că, dacă nu aş fi jucat fotbal, acum făceam parte din lumeafolclorului românesc", a mărturisit Alexandru Pelici.

Tehnicianul le-a şi cântat jucătorilor Voinţei o piesă lapetrecerea de după promovare, aşa cum le-a promis înainte de"dubla" cu Năvodari.

"Nu pierdem cuMureş şi Mediaş"

În ceea ce priveşte viitorul apropiat în Liga I, Alexandru Pelicicrede că Voinţa ar putea să rămână neînvinsă şi după următoareledouă etape.

"Am început foarte bine, dar trebuie să rămânem cupicioarele pe pământ. Ne-ar conveni să obţinem patru puncte şi înurmătoarele două etape, când vom juca acasă cu Mureş şi îndeplasare la Mediaş. Ar fi foarte bine pentru noi dacă am reuşiacest lucru", a mărturisit antrenorul Voinţei.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.