PCH a intrat în Consiliul de administraţie al lui Dinamo! Mesaj categoric pentru aşa-zişii investitori: "Au fost adepţii principiului fapte şi nu vorbe"

26 apr 2018 11086 afişări Comentează şi tu Liga 1
PCH a intrat în Consiliul de administraţie al lui Dinamo! Mesaj categoric pentru aşa-zişii investitori: "Au fost adepţii principiului fapte şi nu vorbe"

Până să apară şeicii în "Groapă", în acţionariatul clubului Dinamo a fost cooptată "Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan", conform unui comunicat emis pe pagina de facebook a galeriei. La scurt timp a urmat un comunicat pe site-ul oficial al clubului, în care se confirmă informaţia iniţială.

"FC Dinamo Bucureşti anunţă că a cooptat în rândul acţionarilor "Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan", oferind noului acţionar şi unul dintre cele cinci locuri în Consiliul de Administraţie al clubului. Astfel, implicarea suporterilor va fi, din acest moment, una directă în viaţa administrativă şi decizională a societăţii. Am apreciat foarte mult că, spre deosebire de alte situaţii, cei de la "Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan" au fost adepţii principiului fapte şi nu vorbe.

Ei sunt cei care au ţinut viu spiritul lui Dinamo, prin coregrafii, prin ataşamentul necondiţionat pentru club în ultima vreme, indiferent de rezultate. Dinamo datorează acestor suporteri identitatea şi existenţa sa. Acesta este doar primul pas dintr-un proiect extrem de serios, filtrat până la ultimele detalii, cu o foaie de parcurs care va face ca, în câtiva ani, Dinamo să fie un club modern, organizat după modelul socios, asemenea marilor cluburi ale Europei. Mai multe detalii despre seriozitatea acestui proiect veţi primi, în viitorul apropiat, chiar de la "Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan".

Îi invităm pe toţi dinamoviştii să strângă rândurile, uşa lui Dinamo fiind deschisă pentru toţi! Doar uniţi putem scrie istorie!", se arată în comunicatul clubului.

În timp ce unii lideri din Nuova Guardia şi Cornel Dinu susţin un ONG prin care vor să conducă Dinamo în viitorul apropiat, ultraşii din PCH s-au repliat rapid şi au anunţat demararea unui proiect socios personal. Spre deosebire de "aripa Dinu", PCH nu are pretenţia de a conduce clubul, ci devine acţionar în Ştefan cel Mare, primind 0,69% dintre acţiuni. Într-un comunicat postat pe pagina de facebook, ultraşii anunţă că proiectul nu va fi condus de oamenii din galerie, ci de "dinamovişti" de carieră.

Mesajul fanilor:

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.