Paszkany: "Modelul Hagi e bun în Liga 1, nu şi în Champions League..." Replica "Regelui" a venit rapid şi e extrem de tăioasă

22 mar 2017 19710 afişări Liga 1
Paszkany: "Modelul Hagi e bun în Liga 1, nu şi în Champions League..." Replica "Regelui" a venit rapid şi e extrem de tăioasă

Viitorul e lider în Liga 1 cu opt etape înainte de finalul sezonului, iar mulţi specialişti se declară convinşi că trupa lui Gheorghe Hagi va reuşi să-şi păstreze poziţia până la final. O părere susţinută în parte şi de fostul finanţator al CFR-ului, Arpad Paszkany, care însă nu crede că echipa "Regelui" are şanse să obţină rezultate şi la nivel internaţional păstrând acelaşi model.

Paszkany consideră că Viitorul nu va putea face faţă în competiţie cu marile echipe ale Europei atâta timp cât va fi nevoită să-şi vândă an de an cei mai buni jucători.

"Teoretic, poate fi un model de succes, dar asta înseamnă să nu mai vinzi jucători. Daca eşti nevoit să vinzi, e mai greu.

Daca trebuie să vinzi, nu e un obiectiv realizabil. Pentru că, părerea mea, dacă acest lucru ar fi o reţetă viabilă, cluburile cu bugete mari ar opera la fel. Real Madrid, Barcelona, Bayern, cele două echipe din Manchester...

Bani au, tineri pot strânge de pe teritoriul ţării, chiar şi din străinătate. Aşa că dacă asta ar fi o reţetă de succes, atunci ar fi brevetat-o ei primii
", a declarat Paszkany la Sport.ro.


"Liga Campionilor ne depăşeşte pe toţi... Şi pe Paszkany..."

Replica lui Hagi nu a întârziat, iar fostul lider al Generaţiei de Aur a ţinut să-i amintească lui Paszkany că nicio echipă din România nu se poate mândri încă cu performanţe la nivelul Champions League, dar şi faptul că Viitorul poate fi deja considerat un succes la nivelul Ligii 1.

"Proiectul nostru este clar că este un succes! Champions League ne depăşeşte pe toţi din România. Şi pe Paszkany, pe toţi din România! Dânsul pomenea de Barcelona, de echipe mari. La nivelul nostru, românesc, eu zic că succesul e de câţiva ani", a declarat Hagi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.