Paszkany, gata să RENUNŢE la o investiţie de zeci de milioane! 'Aştept dovezile lui Becali'

13 dec 2011 10870 afişări Comentează şi tu Liga 1
Paszkany, gata să RENUNŢE la o investiţie de zeci de milioane! 'Aştept dovezile lui Becali' Paszkany: "Am avut noroc cu Steaua, dar n-are nicio şansă la titlu"

Arpad Paszkany a vorbit pentru Fantik Show despre partida cu Steaua, din campionat, dar şi despre situaţia generală din fotbalul românesc, despre arbitraje şi explică de ce le-a dat steliştilor dreptul de a folosi stadionul în cupele europene:

Am avut noroc cu Steaua
A fost o partidă în care am avut noroc, bara a ţinut cu noi, Steaua a avut trei şuturi în poartă fără să înscrie. Beto a demonstrat că este cel mai bun portar pe care îl are campionatul României, este rău că nu avem şi noi portari autohtoni la fel de buni.

M-a deranjat un pic că am fost dominaţi de Steaua, dar s-a apelat la jucători care nu erau recuperaţi 100%. Panin, Peralta, Weldon, Mureşan nu ar fi trebuit să joace. Dacă era un meci accesibil, ei nu jucau. Este un rezultat echitabil, un egal care trebuie preţuit.

Vom juca altfel în următoarele derby-uri
Eu am tras nişte concluzii, mai trebuie să mai tragă şi cei care se ocupă de echipă. Foarte probabil următoarele derby-uri vor fi abordat în altă manieră. Per total, arbitrajul a fost corect. Din păcate, în România nu este o coeziune a actului de arbitraj. Dacă ne uităm în Spania, indiferent ce partide sunt, modul de a juca fazele este acelaşi.

La noi, din păcate, câţi arbitri sunt atât de moduri de a judeca fazele sunt. Unii lasă jocul mai liber, alţii nu. Este posibil ca un arbitru să nu-ţi dea nimic la o intrare tare, dar alt arbitru să-ţi dea roşu.

După părerea mea, Balaj n-a arbitrat bine pentru că în prima repriză a dat foarte uşor cartonaşe galbene. Dacă păstra tendinţa şi în repriza a doua, foarte probabil erau jucători eliminaţi de la ambele echipe.

Desfiinţez echipa dacă Becali vine cu dovezi
N-o să mă cobor niciodată la nivelul la care să rostesc nişte vorbe de care să-mi fie şi mie ruşine că le-am rostit. După părerea mea, unii oameni nu mai pot fi schimbaţi, este greu să o mai facă. La prea mult bine, nu te poţi aştepta. Noi le-am dat stadionul în primul rând pentru jucătorii Stelei, pentru fani, pentru staff. La fel aş fi făcut cu Rapid sau cu Dinamo. Niciodată n-am avut relaţii bune sau relaţii rele cu domnul Becali.

M-am întâlnit de două ori în viaţa mea cu domnul Becali şi nici nu-mi doresc să se întâmple prea des. Dacă domnul Becali vine cu dovezi, noi desfiinţăm clubul CFR Cluj după 104 ani de existenţă. Dar ce-i facem domnului Becali dacă nu are dreptate? Eu aş considera ca depunctarea echipelor ar fi cam singurul mod de a responsabiliza conducătorii. Acele amenzi sunt modice, cred că aceste depuncătări i-ar potoli.

Nu o văd pe Steaua favorită la titlu. Ne batem cu Rapid, Dinamo şi FC Vaslui. Cu tot respectul pentru Steaua, nu cred că are şanse, diferenţa de puncte este mare.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.