Pas, Liga pentru Gaz

7 iun 2010 206 afişări Liga 1
Pas, Liga pentru Gaz Pas, Liga pentru Gaz

Fundaşul stânga a ajuns la un acord cu şefii privind prelungireacontractului şi visează să se retragă din fotbal de la Mediaş.Pentru asta a dat cu piciorul şi ofertei venite de la campioanaUngariei.

Ionuţ Buzean (27 de ani) a fost crescut la juniorii clubuluimedieşean, debutând în 1998 la echipa mare. În afară de sezoanele2001-2003, când a jucat la Petrolul, a jucat doar la Mediaş, avânddeja 10 sezoane la activ! Acesta a ajuns la un acord cu şefiipentru prelungirea contractului pe încă trei ani, deşi aveaposibilitatea să semneze cu Debrecen şi să joace în preliminarileLigii Campionilor. "Am fost în Ungaria să discut condiţiile unuiangajament, a rămas să le dau un răspuns dacă accept propunerealor. Am revenit la Mediaş şi mi-am dat seama că aici e casa mea. Sevrea la Gaz şi performanţă, ce motive aş avea să plec? Oricum, în2-3 ani voi evolua în cupele europene cu această echipă", dezvăluieBuzean, care visează să se retragă din fotbal fără să mai joace lao altă formaţie. "E frumos să joci aşa mult la o echipă, nici vorbăsă te plafonezi. Nici nu mai ştiu de câte ori am îmbrăcat tricoulMediaşului. Visez să îmi termin cariera la Gaz, să rămân mai apoiîn cadrul clubului. Aici sunt oameni de încredere", a mai spusBuzean.

Se vacăsători cu o campioană la tenis

Fundaşul are şi un motiv aparte pentru care a decis să rămână înLiga I. "Dacă nu vara viitoare, cel târziu peste doi ani voi aveanunta cu Diana Enache, cu care sunt împreună de patru ani. Eimportant pentru mine să rămân în România şi pentru a fi aproape defamilie", spune Buzean. Enache este actuala campioană naţională aRomâniei la tenis de câmp.

48 departide a jucat Buzean în ultimele două sezoane pentru Mediaş,fiind integralist în 31 dintre ele

Buzean merită din plin să rămână la Mediaş. Mă bucur că am ajuns laun acord, zilele viitoare vom semna actele

Corin Cindrea, preşedinte Gaz Metan


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.