Partida Steaua-Ceahlăul a fost întreruptă în minutul 61! VEZI apelul lui Gigi către fani!

20 feb 2010 25 afişări Liga 1
Partida Steaua-Ceahlăul a fost întreruptă în minutul 61! VEZI apelul lui Gigi către fani! Partida Steaua-Ceahlăul a fost întreruptă în minutul 61! VEZI apelul lui Gigi către fani! 6 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5577491/7/vlad3024-resize.jpg

Arbitrul Istvan Kovacs a decis întreruperea meciului Steaua -Ceahlăul, din etapa a XVIII-a a Ligii I, în minutul 61, după cefanii stelişti au aruncat cu bulgări de zăpadă în teren, fiindloviţi jucători şi mai mulţi oficiali ai grupării pietrene.

Începând din minutul 50, crainicul stadionului a făcut apel lasuporterii stelişti să nu mai arunce cu bulgări în teren, însăfanii au continuat aceste acţiuni.

În minutul 61, antrenorul echipei Ceahlăul, Gheorghe Mulţescu, aintrat în teren, solicitându-le jucătorilor săi să părăseascăsuprafaţa de joc, pentru că se aruncau cu bulgări.

Arbitrul central al întâlnirii, Istvan Kovacs, i-a făcut semntehnicianul că este trimis în tribune, însă jucătorii echipeiCeahlăul au părăsit terenul.

După ce arbitrul a decis întreruperea partidei şi jucătorii s-auîndreptat spre vestiare, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, aanunţat la microfonul stadionului că arbitrul a decis întrerupereameciului pentru zece minute şi a făcut apel la suporteri să nu maiarunce cu bulgări. "Dacă se mai aruncă un bulgăre, pierdemmeciul, pierdem cu 3-0. Vă rog frumos, dacă este aşa cum spune, căiubiţi Steaua, voi faceţi rău Stelei. Vă rog din suflet. Asta nueste dragoste pentru Steaua", a spus Becali.

După aproximativ 10 minute de întrerupere, meciul a fost reluatcu minge de arbitru, iar Gigi Mulţescu a fost trimis întribune.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.