Pandurii visează la cupele europene: "Ne facem formaţia 'Albi şi negri'! O să cântăm 'Europa, venim'!"

13 ian 2012 659 afişări Liga 1
Pandurii visează la cupele europene: "Ne facem formaţia 'Albi şi negri'! O să cântăm 'Europa, venim'!" Pandurii visează la Europa

După o primă parte a sezonului foarte reuşită, Pandurii se gândesc tot mai serios la cupele europene. "E prea devreme să vorbim de Europa. Cu toţii ne dorim asta, e adevărat, dar trebuie să o luăm pas cu pas", a declarat Maxim.

Coechipierul său, Claudiu Voiculeţ, spune şi el că gândurile le sunt îndreptate spre un loc de cupă europeană: "sperăm să facem un retur la fel de bun sau chiar mai bun decât turul. Nu ne gândim neapărat la Europa, dar dacă se poate, de ce nu?".

Singurul mai temperat este căpitanul Pintilii: "e încă departe Europa, noi avem obiectiv locurile 1-10, dar sper să facem un retur la fel de bun. Oricum, e bine că acum se uită toată lumea la Pandurii. Acum când se vorbeşte de un derby apare şi meciul Pandurii - Dinamo".

În ritm de muzică spre cupele europene

O parte dintre jucătorii gorjeni au găsit şi modalitatea prin care să-şi impulsioneze coechipierii. Grigoraş jr., Maxim şi Viera, care şi-au arătat veleităţile artistice la petrecerea de final de an a gorjenilor, au de gând să înfiinţeze o formaţie. "Eu la voce, Maxim la tobe şi Viera la chitară. Formaţia o să se cheme «Albi şi negri»", a glumit Alexandru Grigoraş, iar Viera a găsit şi titlul viitorului lor hit: "o să cântăm «Europa, venim!»".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.