Pădureanu: "Bistriţa e de 45 de ani în criză, dar nu e afectată!"

28 ian 2009 6 afişări Liga 1
Pădureanu: "Bistriţa e de 45 de ani în criză, dar nu e afectată!" Pădureanu: "Bistriţa e de 45 de ani în criză, dar nu e afectată!"

Gloria Bistriţa nu poate fi dărâmată de nimeni şi nimic.

Chiar dacă criza financiară i-a lovit cu forţa unui tsunami pe majoritatea oamenilor de fotbal, Jean Pădureanu nu îşi face nicio grijă.

`Lordul` susţine că echipa pe care o patronează se află de zeci de ani în criză şi a reuşit să supravieţuiască.

"Nu cred că din cauza crizei financiare vor dispărea echipe din Liga I. Deocamdată Gloria nu este afectată. De 45 de ani practic sunt în criză. M-am zbătut, am fost şi ajutat. În alte părţi nu reuşeam să fac ce am realizat la Bistriţa, aici mi s-a dat credit. În 1964, când am venit aici, i-am spus primului secretar că de aici vreau să ies la pensie şi că vreau să nu mint jucătorii cum m-au minţit pe mine alţi conducători", a spus Pădureanu, conform site-ului oficial al clubului.

Oficialul grupării bistriţene consideră că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt de neînlocuit la conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi a Ligii Profesioniste de Fotbal: "Pe Mircea Sandu îl văd preşedintele FRF până la adânci bătrâneţi. Are calităţi de conducător. A luat ce trebuia de la Mircea Angelescu, completând cu ştiinţă, inteligenţă şi caracterul lui. E un om foarte priceput, a adus în preajmă lui patru componenţi ai Generaţiei de aur. Aceştia îşi fac ucenicia foarte bine sub bagheta lui Mircea Sandu. Ionuţ Lupescu fie poate sta lângă Mircea Sandu ani mulţi, fie îşi face ucenicia la un club. Lupescu are calităţi, dar nu e momentul potrivit acum să devină preşedinte. Şi pe Dumitru Dragomir îl văd de neînlocuit. Are afacerile lui, ca şi Mircea Sandu, nu trăieşte din fotbal. Plus că sare în foc pentru conducătorii de cluburi".


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.