Oţelul primeşte primul trofeu din istorie! "Dacă-l vor sparge, nu avem unul de rezervă"

21 mai 2011 4394 afişări Comentează şi tu Liga 1
Oţelul primeşte primul trofeu din istorie! "Dacă-l vor sparge, nu avem unul de rezervă" Un trofeu de... 1500 de euro 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8277252/2/cfr-2008-mediafax-foto-mircea-rosca.jpg

Începând de mâine-seară, noua campioană, Oţelul, va intra înposesia primului trofeu din istorie. Cupa, care se schimbă cadesign de la an la an, este oferită de LPF, care o achiziţionează de la o firmă dinBucureşti. Aceasta, la rândul ei, o importă din Italia.

Trofeul care va fi decernat mâine-seară celor de la Oţelul vine dinItalia şi costă doar 1.500 de euro. El a fost fabricat în Peninsulăîn urma unei comenzi speciale, fiind ales de către oficialii LPFdintr-un catalog cu mai multe modele. "Colaborăm cu LigaProfesionistă de Fotbal de câţiva ani buni. Dânşii aleg în fiecareprimăvară cupa pe care o vor decerna campioanei. Fabricarea unuiastfel de trofeu durează aproximativ o lună. E făcut din diversealiaje şi cântăreşte aproximativ opt kilograme", ne-a declaratRoxana Papo, responsabila cu vânzările interne ale firmei careimportă în România cupe.

"Dacă osparg, nu avem rezervă

Fotbaliştii de la Oţelul trebuie să fie foarte atenţi cu trofeul pecare-l vor primi mâine. Firma importatoare a declarat că nu are odublură pentru a-l înlocui în cazul în care-l vor sparge, aşa cumau făcut cei de la Real Madrid sau Ajax. "Trofeul e unic înRomânia. Dacă-l vor sparge, nu avem unul de rezervă", a completatRoxana Papo.

ProSportoferă inelele de campioni

Înainte de orice festivitate de premiere a LPF, mâine, ProSport leva oferi elevilor lui Dorinel Munteanu inelele de campioni. Pentrua patra oară la rând, cei mai buni fotbalişti din Liga I vor firecompensaţi într-un mod special de către cotidianul nostru. "Abiaaştept să primesc inelul de campion. Orice premiu e binevenit înacest final de sezon", a spus Gabi Paraschiv.

"N-am visat niciodată săcâştigăm trofeul decernat campioanei Ligii I. Abia aştept să vădcum arată şi să-l atingem!", Sergiu Costin, fundaşOţelul

Nu contează cum aratătrofeul sau cât de mult a costat. Ştim că-l vom preţui ca pe celmai drag premiu al carierei noastre!
Gabriel Paraschiv, atacant Oţelul

DATE TEHNICECUPĂ
Înălţime - 80 cm
Greutate - 8 kg
Compoziţie: aliaj de metale
Preţ: 1.500 euro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.