Oţelul nu va avea antrenor principal în meciul cu CFR Cluj. Florea: "O să vedeţi o echipă cu o atitudine mult mai pozitivă"

20 sep 2014 706 afişări Liga 1
Oţelul nu va avea antrenor principal în meciul cu CFR Cluj. Florea: "O să vedeţi o echipă cu o atitudine mult mai pozitivă"

Conducerea clubului FC Oţelul nu a luat nici vineri o decizie în ceea ce priveşte stabilirea noului antrenor principal. Un lucru este însă sigur, indiferent de momentul în care se va nominaliza noul tehnician: la meciul pe care Oţelul îl va susţine sâmbătă pe teren propriu, cu CFR Cluj (ora 18:30), în cadrul etapei a opta din Liga 1, echipa gălăţeană va fi condusă de pe banca tehnică de către Daniel Florea, secund în mandatul lui Weiss, încheiat prin demitere miercuri. Decizia este una firescă, în condiţiile în care Florea a condus ultimele antrenamente şi ştie cel mai bine forma jucătorilor din lot.

“O să vedeţi o echipă cu o atitudine mult mai pozitivă. Sper că băieţii au înţeles cât de importantă este câştigarea acestor trei puncte şi că trebuie să fim uniţi pentru a le obţine. Vreau să dea totul pe teren, să aibă o atitudine cel puţin cum au avut la meciul cu Rapid, a declarat Daniel Florea.

Acesta se confruntă cu câteva probleme de efectiv. Zaharia, Milea şi Adăscăliţei sunt accidentaţi, iar Murgoci este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, revin Avdic – suspendat etapa trecută - şi Dan Popescu, cel pe care fostul antrenor principal, Michael Weiss, nu l-a luat la meciul de la Craiova, deşi revenise în lot după pedeapsa cu exilul la Oţelul II.

În ceea ce-i priveşte pe jucătorii legitimaţi în ultimele două săptămâni, Florea a precizat că, pe lângă Emil Jula, într-o formă fizică optimă mai sunt Grădinaru şi Iulian Popa, care este posibil să debuteze la Oţelul în acest meci. Ceilalţi trei, Helder Tavares, Ruben Brigido şi Florin Cernat, urmează un program de antrenamente special pentru a ajunge la un potenţial fizic care să le permită să intre în teren, Daniel Florea estimând că acest lucru va fi posibil cam peste 10 zile.

Suporterii care vin la meciul cu CFR pot câştiga tricoul de prezentare al lui Florin Cernat

Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, a subliniat importanţa punctelor puse în joc, sperând la un public cât mai numeros care să ajute echipa să câştige. “Trecem printr-o perioadă foarte grea, avem nevoie de suporteri pentru a redresa situaţia. Fără suporteri nu existăm, cu ei alături putem creşte. Împreună, avem datoria faţă de club, faţă de oraş, să ţinem echipa în prima ligă”, a spus “Babicu”.

Pentru cei care vor veni la meci, clubul va organiza o tombolă, pe baza unor formulare existente la casele de bilete. Marele premiu va fi tricoul lui Florin Cernat de la prezentarea oficială a acestuia, alături de o minge cu autografele tuturor jucătorilor.

Preţurile la bilete sunt: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II, 5 lei la Peluză, 2 lei în sectorul galeriei de la Peluză, 5 lei – femeile. Copiii în vârstă de până la 14 ani au gratuitate dacă sunt însoţiţi de un adult.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.