Oţelul i-a acceptat demisia lui Grigoraş

6 iun 2013 802 afişări Liga 1
Oţelul i-a acceptat demisia lui Grigoraş

Petre Grigoraş (48 de ani) nu mai este, începând de ieri, antrenorul principal al Oţelului Galaţi

Grigoraş a câştigat 10.000 de euro pe lună, dar nu şi-a văzut salariul din luna februarie

Surse din cadrul clubului gălăţean susţin că Lucian Ciofoaia, preşedintele Consiliului de Administraţia al FC Oţelul SA, a aprobat ieri la prânz cererea de demisie depusă de Petre Grigoraş în urmă cu o săptămână.

Tehnicianul a confirmat faptul că a fost anunţat că urmează să primească un document prin care i se va solicita plata unor despăgubiri. „Am fost contactat de o doamnă care s-a recomandat a fi de la resurse umane. Nu o cunosc personal, mi-a spus că voi primi o hârtie prin care mi se cer nişte despăgubiri în urma demisiei mele. Nu ştiu dacă nu mai e cale de întoarcere, trebuie să văd şi ce mi se cere înainte să semnez. Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa. Momentan las lucrurile să meargă de la sine“, a spus Grigoraş.

Neplătit de trei luni

Trebuie precizat că despărţirea de Grigoraş nu e foarte simplu de realizat. Conform unor surse, clubul Oţelul Galaţi nu a achitat de trei luni salariul către antrenorul său, situaţie pe care Grig nu o va lăsa nerezolvată. Conform contractului, antrenorul de 48 de ani ar fi trebuit remunerat cu aproximativ 10.000 de euro pe lună la Galaţi.

Fundaşul Samoel Cojoc, cel care a fost înjunghiat în noaptea de luni spre marţi, într-o altercaţie cu doi tineri de etnie rromă, se simte mai bine şi va fi externat din Spitalul Judeţean Galaţi la finalul acestei săptămâni

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.