Oţelul călit!

23 iul 2010 78 afişări Liga 1
Oţelul călit! LIVE TEXT Sportul - Oţelul 0-1! Iorga deschide scorul 9 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/6688717/5/bi000120-resize.jpg

Sportul Studenţesc a pierdut în Regie meciul de revenire în LigaI, 0-1 cu Galaţiul lui Dorinel Munteanu.

Foşti colegi de cameră la naţională, Tibor Selymeş (SportulStudenţesc) şi Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) au fost rivali înprima etapă. Munti a ieşit în avantaj la finele partidei de ieridin Regie, Oţelul câştigând cu 1-0.

Pentru al treilea an consecutiv, Galaţiul deschide sezonul în LigaI cu un meci în deplasare, pe terenul unei nou-promovate. Şi ca defiecare dată, pleacă acasă neînvinsă. Exceptând egalul din 2008,2-2 cu Gaz Metan, "oţelarii" s-au impus de fiecare dată: 1-0 cuInternaţional în 2009 şi 1-0 cu Sportul Studenţesc în jocul deieri, care a marcat revenirea "Găştii Nebune" după patru ani înprima ligă.

Dorinel Munteanu l-a surprins pe prietenul său de pe bancaSportului prin titularizarea lui Laurenţiu Iorga, care l-a înlocuitpe accidentatul Liviu Antal, iar mutarea s-a dovedit câştigătoare.Tânărul mijlocaş de 22 de ani a fost principalul pericol pentrupoarta lui Viciu, el reuşind de altfel să marcheze şi singurul golal meciului, în minutul 4, printr-un şut imparabil de la 12 metrisub bară.

După deschiderea scorului, Oţelul a controlat jocul. "Studenţii"au încercat să revină în joc, dar au ratat trei ocazii mari, prinPatriche, Curelea şi Nae. Deşi a jucat aproape tot meciul, DacianVarga a avut mai degrabă o evoluţie ştearsă, fiind schimbat pefinal.

Sportul: Viciu - L.Cazan, D. Lung, Patriche, Ciupe - Varga, Cruceru, Cr. Irimia,Postolache - Ferfelea, Curelea

Oţelul:Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin,Sălăgeanu - L. Iorga, Giurgiu, G. Paraschiv, I. Neagu, Ochiroşii -Pena

CLICK AICI PENTRU LIVETEXT

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.