Omul de încredere al lui Reghe, pus la punct: "Ar fi trebuit să tacă din gură! Nu au venit ei la mine să-mi spună că e un pas mare să meargă la Steaua?"

14 iun 2012 4511 afişări Liga 1
Omul de încredere al lui Reghe, pus la punct: "Ar fi trebuit să tacă din gură! Nu au venit ei la mine să-mi spună că e un pas mare să meargă la Steaua?"

Omul pe care Laurenţiu Reghecampf l-a inclus în staff-ul cu care dorea să conducă Steaua, a fost îndepărtat de la club.

În ediţia tipărită a ProSportului de azi, Aurelian Băbuţan dă cărţile pe faţă în ceea ce priveşte atitudinea neprietenoasă cu care se confruntă antrenorul Laurenţiu Reghecampf la clubul lui Becali.

Mircea Minea, cel care conduce destinele echipei din Chiajna, a intervenit şi spune că Babuţan putea rămâne la Concordia dacă nu dorea să plece la Steaua, dar acum trebuie să îşi asume faptul că nu a mai fost inclus în staff-ul echiepi din Ghencea.

"Aurelian ar fi trebuit să tacă din gură şi să nu spună acum nimic de Reghe. A spus că el şi Reghe s-au grăbit când au semnat cu Steaua? Dar Băbuţan văd că uită că nu l-a dat nimeni afară de la Chiajna. Nu au venit ei la mine şi mi-au spus că e un pas mare în cariera lor şi să nu mă supăr că vor pleca în Ghencea? Acum asta e viaţa. Trebuia să ştie de la început că se vor duce la o muncă grea, nu să spună acum de Reghe că s-a grăbit sau nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Din păcate nu pot să-i mai fiu de ajutor lui Aurelian pentru că eu mi-am adus alt staff la Concordia Chiajna şi sunt sigur că Ilie şi Narcis pot să facă la fel de multe cum au făcut ei returul trecut la Concordia." a spus Mircea Minea pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.