Omul care a dat 7 fotbalişti pentru naţională şi-a făcut academie şi vrea să-i fie concurent lui Hagi

25 oct 2011 1759 afişări Liga 1
Omul care a dat 7 fotbalişti pentru naţională şi-a făcut academie şi vrea să-i fie concurent lui Hagi Omul care a dat 7 fotbalişti pentru naţională şi-a făcut academie şi vrea să-i facă concurenţă lui Hagi 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8901114/2/dsc3722.jpg

Descoperitorul şi şlefuitorul de talente Mihai Georgescu şi-a deschis academie de fotbal. Şcoala care îi va purta numele va avea sediul la Cluj şi, pentru început, va dispune de o sursă de finanţare inedită: jucătorii crescuţi de profesorul Georgescu! Răzvan Raţ, Lucian Marinescu, Constantin Gâlcă sau Vasile Maftei sunt doar câteva nume din cei 55 de fotbalişti promovaţi de acesta, care au activat sau activează în Liga 1.

"Ţinta noastră este să ne înscriem în aria marilor centre naţionale, care să descopere şi să promoveze mari talente. Până acum, 22 de jucători crescuţi de mine s-au oferit să susţină financiar proiectul", a declarat Georgescu.

Unul dintre colaboratorii şcolii proaspăt înfiinţate va fi fost internaţional Lucian Marinescu, actual impresar, jucător promovat de Georgescu.

În cadrul şcolii vor mai activa profesorul emerit Nicoale Szoboszlay, Iosif Cavai (antrenor cu portarii) şi Alin Albu (profesor de sport şi fotbalist în liga a 3-a).

55 de fotbalişticrescuţi de Mihai Georgescu au ajuns în prima divizie naţională

7 fotbalişti de naţională
au trecut prin mâna lui Georgescu: Gâlcă, L. Marinescu, Raţ, Maftei, Jean Barbu, Bilaşco şi Chiricheş

foto: Dan TĂUŢAN

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.