Omagiu pentru fosta glorie a Petrolului, Constantin Moldoveanu

13 sep 2013 1044 afişări Liga 1
Omagiu pentru fosta glorie a Petrolului, Constantin Moldoveanu

Câteva sute de oameni, în marea lor majoritate din lumea fotbalului, au ţinut să-i aducă, astăzi,un ultim omagiu celui care a fost Constantin Moldoveanu - fost jucător, antrenor şi oficial al clubului Petrolul Ploieşti, pe care l-a slujit zeci de ani cu succes şi demnitate.

Chiar dacă nu a ajuns, din păcate, pe “ultimul drum”, la stadionul unde şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii – arena “Ilie Oană” - slujba şi înmormântarea desfăşurându-se doar la Cimitirul “Viişoara”, familia petrolistă i-a fost alături lui “Nea Costică”. Foştii colegi, foşti elevi ai săi, suporteri ai culorilor galben-albastru, juniori ai clubului şi o serie de personalităţi locale au aprins o lumânare şi au depus flori lângă trupul neînsufleţit al fostei mari glorii petroliste, familia lui Moldoveanu fiind copleşită de tragica dispariţie a acestuia.

Autorităţile locale, FRF, cluburile de fotbal judeţene, AJF Prahova şi mulţi alţii au depus coroane la căpătâiul celui trecut în nefiinţă! Şi, din păcate, nu ne rămâne decât sentimentul pierderii unui om de calitate şi caracter, dintr-o lume cu tot mai puţine astfel de exemple!

Dumnezeu să-l ierte şi să-l aibă în pază pe COSTICĂ MOLDOVEANU! 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.