Ogăraru a făcut "lista neagră": patru jucători puşi pe liber de "U" Cluj. Unul dintre ei ar putea ajunge la Dinamo

6 ian 2015 3965 afişări Liga 1
Ogăraru a făcut "lista neagră": patru jucători puşi pe liber de "U" Cluj. Unul dintre ei ar putea ajunge la Dinamo
  • Stojanovic, Bucşa, Muşat şi portarul Niculescu şi-au reziliat contractele cu Universitatea.
  • George Ogăraru a cerut aducerea unui fundaş central şi al unui atacant.
  • Bucşa va jucat la ETO Gyor, în timp ce Muşat ar putea ajunge la Dinamo.

George Ogăraru a încropit „lista neagră” în perioada sărbătorilor. Primul jucător cu care „U” Cluj a reziliat contractul a fost Dan Bucşa, care a cerut ruperea unilaterală a înţelegerii, pentru a pleca alături de Vasile Miriuţă la ETO Gyor.

Următorul jucător la care s-a renunţat a fost sârbul Saşa Stojanovic, mijlocaşul de 31 de ani adus în vară de Mihai Teja fiind folosit puţin în mandatul lui Ogăraru.

Pe lângă cei doi, clujenii au renunţat, imediat după Revelion, la fundaşul stânga Nicolae Muşat şi la portarul Vladimir Niculescu, la decizia exclusivă a lui George Ogăraru. “Le mulţumim celor doi pentru devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă”, scrie într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Fundaşul stânga s-ar putea întoarce la Dinamo, acolo unde este dorit de Mihai Teja, cel care l-a adus şi la Universitatea Cluj.

Caută un fundaş central şi un atacant

“Şepcile roşii” şi-au făcut planurile şi pentru achiziţii. George Ogăraru a cerut aducerea unui fundaş central şi a unui atacant, posturi pe care le consideră deficitare. Piaţa olandeză este prima pe care o testează cei de la “U” Cluj, care îşi vor relua pregătirea pe 12 ianuarie, iar din 19 ianuarie vor pleca într-un cantonament în Turcia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.