Oficialii Politehnicii Iaşi fac apel la Consiliul Judeţean pentru susţinere. "Poli reprezintă şi judeţul Iaşi, nu doar municipiul. Clubul are nevoie şi de bani, nu doar de diplome şi plachete"

29 ian 2019 1604 afişări Liga 1
Oficialii Politehnicii Iaşi fac apel la Consiliul Judeţean pentru susţinere. "Poli reprezintă şi judeţul Iaşi, nu doar municipiul. Clubul are nevoie şi de bani, nu doar de diplome şi plachete"

Două săptămâni au trecut de la Gala Excelenţei Sportului Ieşean, eveniment organizat de către Primăria Iaşi la Casa Studenţilor, iar sportivii şi antrenorii din capitala Moldovei vor urca din nou pe scenă. Vineri, 1 februarie, performerii Iaşiului în sport vor fi premiaţi în cadrul unei noi gale, de această dată de către Consiliul Judeţean Iaşi, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi.

Printre invitaţii la eveniment se numără şi oficiali ai clubului de fotbal Politehnica Iaşi, preşedintele executiv Adrian Ambrosie şi antrenorul Flavius Stoican urmând să fie premiaţi cu câte o plachetă pentru performanţa calificării echipei din Copou în play-off-ul Ligii 1 Betano în stagiunea trecută.

Preşedintele Adrian Ambrosie (foto, în dreapta, alături de primarul Mihai Chirica) a făcut un apel la conducerea Consiliului Judeţean să susţină echipa şi financiar, nu doar cu plachete şi diplome, aşa cum se întâmplă în mai multe judeţe din ţară. Ambrosie a dat exemplul Călăraşiului, unde CJ alocă anual suma de un milion de euro pentru echipa de fotbal proaspăt promovată în prima ligă.

”Am primit o invitaţie din partea Consiliului Judeţean la Gala Sportului Ieşean, probabil pentru a primi o plachetă. Este un gest frumos, de recunoaştere a performanţei sportive pe care am realizat-o în ultimul sezon. Dar clubul de fotbal are nevoie şi de susţinere financiară din partea CJ, nu doar de plachete sau diplome. Politehnica Iaşi reprezintă şi judeţul Iaşi şi o face foarte bine, ţinând cont de faptul că în sezonul trecut am ajuns în play-off, iar acum păstrăm şanse să terminăm în primele şase. Este nevoie de susţinere şi din partea Consiliului Judeţean şi sperăm să găsim înţelegere pentru o viitoare colaborare. Aşa cum Consiliul Judeţean Călăraşi dă un milion de euro pe an la echipa de fotbal, cred că şi Consiliului Judeţean Iaşi poate susţine clubul de fotbal, cu orice sumă”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.