OFICIAL! Reacţia Armatei. Cât trebuie să plătească FCSB dacă vrea să se antreneze în Ghencea: "Tariful este valabil pentru oricine"

13 nov 2015 23161 afişări Liga 1
OFICIAL! Reacţia Armatei. Cât trebuie să plătească FCSB dacă vrea să se antreneze în Ghencea: "Tariful este valabil pentru oricine"
  • CSA Steaua spune că Pandurii închiriază terenul de antrenament din Complexul Sportiv Steaua cu aceeaşi sumă pe care o plătea şi FCSB

Vestea că Pandurii Tg. Jiu face un mini-stagiu de pregătire în Ghencea a revoltat mişcarea stelistă. Informaţia ”scăpată” în presă de oficialii FCSB a avut drept rezultat inflamarea opiniei publice care a contestat decizia Clubului Sportiv al Armatei de a închiria un teren de antrenament grupării conduse de Edward Iordănescu în condiţiile în care echipa lui Rădoi se antrenează cu mari dificultăţi la Mogoşoaia, Buftea sau Domneşti. Cu toate că departamentul de comunicare al gorjenilor a încercat să lămurească situaţia, printr-un comunicat de presă în care era specificat faptul că Pandurii beneficiază doar de închirierea unui simplu teren de antrenament, CSA a simţit nevoia să întărească punctul de vedere al echipei de pe locul 3 din Liga 1.

Referitor la ultima dezinformare, legată de închirierea complexului Ghencea către echipa Pandurii Târgu-Jiu, precizăm:

a.     Speţa este total diferită de problematica legată de FCSB

b.     Echipei Pandurii NU I S-A ÎNCHIRIAT

                                                              i.      Nici complexul sportiv

                                                            ii.      Nici stadionul central de fotbal

                                                          iii.      Nici o facilitate a stadionului (vestiare, cabine, etc.)

c.      Echipei Pandurii i s-a închiriat doar UN TEREN DE ANTRENAMENT

d.     Costul chiriei acestui teren este de 250 lei/oră – acelaşi cost pe care şi FCSB l-a plătit pentru un teren de antrenament - şi este valabil pentru orice echipă solicitantă, din fotbal sau din orice alt sport; acelaşi cost a fost plătit şi de echipa arabă AL ITTIHAD KALBA FC, care a efectuat un cantonament de pregătire în România

Narcis Răducan: ”Nu se poate compara situaţia noastră cu cea a Stelei”

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, susţine într-o declaraţie de presă, remisă agenţiei MEDIAFAX, că închirierea unui teren din complexul sportiv Ghencea, aşa cum a fost cazul echipei sale, nu suportă comparaţie cu un contract pentru întreaga bază, aşa cum doreşte FC Steaua. Răducan afirmă că Pandurii Târgu Jiu nu a folosit terenul de joc din incinta Complexul Sportiv Ghencea ci doar, ocazional, un teren de antrenament, care este folosit pentru o perioadă scurtă de timp.

"Precizăm că am folosit terenul de antrenament din incinta Complexului Ghencea şi nu terenul de joc, fără a avea nevoie de vestiare, duşuri, refacere sau alte facilităţi pe care le poate oferi o bază sportivă. Şi de această dată s-a procedat la fel ca şi cu alte ocazii, când echipa a avut meci programat în Bucureşti, şi am închiriat doar un teren de antrenament. De fiecare dată se semnează un contract fiind percepută o taxă care este asemănătoare pentru închirierea unui teren oriunde în ţară. Este exact aceeaşi situaţie pe care o întâlnim atunci când ne deplasăm la meciuri în orice alt oraş din ţară şi avem nevoie de teren de pregătire pentru o oră. Nu se poate compara această situaţie cu cea în care închiriezi un teren de joc şi toate facilităţile aferente pe o perioadă mai lungă de timp, eventual o lună, un an. Nu poate exista grad comparatie de preţuri prin faptul că Pandurii Târgu Jiu s-a antrenat în Complexul Sportiv Ghencea, pe un teren de antrenament, câte o oră sau două pe zi, o dată la o lună iar Steaua vizează toată baza cu facilităţile ei. Nu dorim ca tehnicile de negociere folosite între cele două parţi în conflict să atingă imaginea clubului nostru. Pandurii închiriază practic terenul de antrenament o oră, ceea ce poate face oricine", a afirmat Narcis Răducan.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.