OFICIAL: Oţelul a intrat astăzi în insolvenţă!

10 iul 2013 9843 afişări Liga 1
OFICIAL: Oţelul a intrat astăzi în insolvenţă!

Cererea acţionarilor Oţelului de a intra insolvenţă a fost aprobată astăzi de către Tribunalul Bucureşti. Conform Viaţa Liberă, magistraţii au numit ca administrator judiciar să fie societatea Activ Lichidator IPURL, care va trebui să se ocupe de tot ceea ce ţine acest proces.

"A fost admisă cererea şi a fost deschisă procedura insolvenţei la cererea debitoarei (n.red: FC Oţelul). A fost numit un administrator judiciar care se va ocupa de îndeplinirea procedurii”, a declarat preşedintele Tribunalului Bucureşti, judecător Laura Andrei pentru www.viata-libera.ro

Conducerea FC Oţelul a precizat, vineri, într-un comunicat, că a fost nevoită să solicite instanţei declanşarea procedurii de insolvenţă din cauza sechestrului instituit de ANAF, menţionând totodată că de această situaţie este vinovată fosta administraţie a clubului.

Oficialii grupării susţin că aceste măsuri au fost necesare pentru ca activitatea clubului să continuie, iar echipele de fotbal să respecte calendarul competiţional şi de pregătire. Ei adaugă că acţionarii clubului vor finanţa desfăşurarea acestor activităţi.

ANAF a calculat o datorie de 22.300.000 de lei, reprezentând taxe către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale şi penalităţi, pentru "perioada 2005 - anul înfiinţării societăţii comerciale FC Oţelul SA - 2008".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.