OFICIAL! "Ion Marin e noul principal! N-am văzut feţe fericite printre jucători"

3 oct 2009 47 afişări Comentează şi tu Liga 1
OFICIAL! "Ion Marin e noul principal! N-am văzut feţe fericite printre jucători" OFICIAL! "Ion Marin e noul principal! N-am văzut feţe fericite printre jucători"

UPDATE23:05 Bonetti a părăsit baza de antrenament lascurt timp după Nicolae Badea. Extrem de abătut după discuţia avutăcu oficialul dinamovist, italianul nu a dorit să comenteze înniciun fel evenimentele petrecute astăzi.

23:00 Nicolae Badea a părăsit cantonamentul dela Săftica şi a confirmat că Dario Bonetti a fost demis.Preşedintele CA al Dinamo i-a informat pe jucători că Ion Marin vaprelua funcţia de "principal".

"Ion Marin este antrenorul principal al lui Dinamoîncepând din această seară. Trebuie să gestionăm un moment de micăcriză. Ceea ce a apărut în presă şi maniera în care au fost spuseunele lucruri nu mi s-au părut onorabile. Trecerea de funcţii (n.r.oficializarea demiterii şi înscăunarea lui Ion Marin dreptprincipal) se va face în această seară.

Printre jucători n-am văzut feţe fericite. Ei trebuie să înţeleagăcă trebuie să-şi continue procesul individual de performanţă, câtşi al echipei.

Declaraţiile din presă ale lui Dario Bonetti suntimpardonabile. Eu l-am anunţat atunci când a venit în România căaici lucrurile merg altfel şi să se ferească de astfel de ieşiri,dar se pare că nu m-a ascultat. Mi-a recunoscut că a greşit când afăcut aceste declaraţii. Într-un fel îl înţeleg pentru răspunsul pecare i l-a dat lui Vasile Turcu, pentru că Bonetti a fost primulatacat. Dar şi aici a recunoscut că a greşit pentru că a răspunsîntr-un mod ironic", a declarat Badea lafinalul şedinţei.

21:00 Preşedintele Nicolae Badea s-a deplasatpersonal în cantonamentul dinamoviştilor de la Săftica pentru a-lînştiinţa pe Bonetti că a fost demis. Tehnicianul italian le-atransmis oficialilor că nu va accepta rezilierea contractului fărăsă primească în totalitate drepturile financiare.

19:40 Bonetii a pierdut şi susţinerea luiNicolae Badea! Preşedintele CA Dinamo susţine că declaraţiile italianuluinu pot fi trecute cu vederea şi a lăsat să se înţeleagă că Bonettiva fi demis.

18:00 Dario Bonetti a ieşit pe terenul deantrenament alături de jucători, dar situaţia rămâne în continuareincertă. Şedinţa tehnică ar fi trebuit să fie condusă de Ion Marin,dar italianul s-a răzgândit în ultima clipă şi a decis să conducăantrenamentul.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru mai multedetalii

17:10 Dario Bonetti a convocat staff-ul tehnicşi jucătorii la o şedinţă, probabil ultima ţinută de el în calitatede "principal".

16:55 Dario Bonetti se află în acest moment laSăftica şi se pregăteşte să părăsească cantonamentul "câinilor".Deşi aseară italianul fusese reconfirmat în funcţie, se pare căVasile Turcu şi Cristi Borcea şi-au impus punctul de vedere în faţalui Nicolae Badea, iar Bonetti îşi face în acest moment bagajele şiva încehia conturile cu Dinamo în cel mai scurt timp. Şedinţatehnică programată pentru această seară va fi condusă de Ion Marin.În acest moment, principalele ţinte aleacţionarilor dinamovişti pentru funcţia de principal sunt IoanAndone şi Jose Maria Bakero.

Citeşte şi:

GigiBecali: "Până diseară, Bonetti va fi demis! S-a pus rău cuGiovani!"

Gigi Neţoiu: "Dacă pleacă Bonetti, trebuie săplece şi Badea! Ori el, ori Turcu şiBorcea!"

Bonetti:"Borcea mi-a cerut demisia prin intermediari! Nudemisionez!"

Borcea: "Nu contează cine e antrenor sauconducător la Dinamo, trebuie să batemPandurii"


Războiul continuă în "Ştefan cel Mare"! Cristi Borcea este maidecis ca niciodată să-l înlăture pe Dario Bonetti, mai ales, dupăce a fost atacat extrem de dur în mai multe interviuri apăruteastăzi în presa scrisă.

Preşedintele executiv vrea neapărat ca italianul să plece pânăîn meciul cu Pandurii! De ce? Pentru că se teme de faptul căsuporterii vor fi alături de antrenor, iar un eventual succes l-arface erou pe fostul jucător de la Milan, Juventus şi Roma. În acestmoment, cheia este la Nicolae Badea, preşedintele CA fiind omulcare nu vrea să renunţe la italian.

Totuşi se pare că şi boss-ul de la Computerland şi-a dat seamacă nu are cum să-i salveze funcţia lui Bonetti! La fel deinteresantă va fi reacţia jucătorilor, foarte mulţi dintre aceştiafiind sub contract cu firma lui Giovanni Becali, dar şi foarteapropiaţi de Cristi Borcea. Se pare că, cei care îl acuză peBonetti vor să-i transmită acestuia că nu are sprijinulvestiarului, iar fotbaliştii vor fi împotriva lui, astfel că nu arecum să reuşească în "Groapă"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.