OFICIAL | Complexul Energetic Oltenia nu va mai finanţa Pandurii. Există însă şi o veste bună pentru gorjeni. Reacţia lui Narcis Răducan

10 mar 2016 15584 afişări Liga 1
OFICIAL | Complexul Energetic Oltenia nu va mai finanţa Pandurii. Există însă şi o veste bună pentru gorjeni. Reacţia lui Narcis Răducan

Adunarea Generală a Asociaţilor de la Pandurii s-a întrunit, joi, pentru a stabili modul în care va fi asigurată finanţarea cluburilor sportive din judeţ, la întâlnire participând şi Laurenţiu Ciobotărică, managerul CEO, care a precizat că echipele nu vor mai primi bani, în perioada în care compania

Clubul va fi susţinut deocamdată de ceilalţi membri fondatori. După discuţiile purtate în cadrul şedintei AGA, Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, a ieşit mulţumit din sediul Diviziei Miniere.

”A fost o discuţie complexă. Din fericire, acţionarii au avut un mesaj comun, în sensul în care vor face tot posibilul ca echipa să obţină licenţierea şi activitatea clubului să nu fie periclitată. E o veste bună. O voi transmite şi băieţilor. Trebuie să luăm în considerare şi contextul economic, când vorbim de acţionarul CEO, dar toată lumea apreciază rezultatele băieţilor. Pentru moment este situaţie delicată ţinând cont de concedierile care se fac la nivelul complexului şi, pentru moment, nu ne vom bucura de sume de bani de la CEO. Sunt soluţii care să se completeze, iar bugetul pe care l-am propus a fost aprobat. Va exista şi un plan de eficientizare din partea noastră, astfel încât pe 24 martie totul să fie în regulă”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu.

De aceeaşi părere este şi primarul municipiul Târgu-Jiu, membru în AGA. ”Sportul gorjean va fi susţin în continuare de toţi cei care sunt în asociaţie. S-au găsit soluţii pentru susţinere. Nu vorbim de sume. S-a discutat să susţinem activitatea, încât să încheiem cu bine campionatul”, a precizat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Directorul interimar al CEO a anunţat că, până când compania nu îşi va reveni din punct de vedere financiar, nu va mai susţine nicio echipă sportivă.

”Am ajuns la un acord în unanimitate. CEO este convins de rolul pe care îl are în susţinerea activităţilor culturale, sportive în judeţ. Având în vedere situaţia financiară a companiei, nu mai putem susţine, cel puţin în perioada următoare, sportul, datorită faptului că avem în derulare proiecte de restructurare, compania a înregistrat pierdere, totuşi, împreună am găsit soluţia, astfel încât ceilalţi membri fondatori să contribuie în continuare şi împreună susţină în continuare sportul gorjean. CEO nu mai finanţează cluburile, până când compania nu îşi va reveni din punct de vedere financiar. Activitatea sportivă continuă cu bani de la ceilalţi asociaţi, cu reducere de costuri”, a precizat Laurenţiu Ciobotărică, managerul CEO.

Sursa: MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.